«Τίποτα δεν θα μας πτοήσει, το Ισραήλ θα κερδίσει αυτόν τον πόλεμο» διεμήνυσε ο Ισραηλινός πρωθυπουργός, Μπέντζαμιν Νετανιάχου, στις πρώτες του δηλώσεις μετά από την αποτυχημένη επίθεση drone στην κατοικία του.

Περπατώντας σε ένα ηλιόλουστο πάρκο, φορώντας γυαλιά ηλίου και ένα μαύρο πόλο, ο Νετανιάχου λέει στα εβραϊκά: «Ξέρετε, πριν από δύο ημέρες εξαλείψαμε τον δολοφόνο Γιαχία Σινουάρ, όπως έχω πει, βρισκόμαστε σε έναν υπαρξιακό πόλεμο και συνεχίζουμε μέχρι τέλους».

«Και θέλω να πω και κάτι άλλο, είμαι περήφανος για τους στρατιώτες μας, είμαι περήφανος για τους διοικητές μας και είμαι περήφανος για εσάς, τους πολίτες του Ισραήλ», προσθέτει.

Υπενθυμίζεται πως το πρωί του Σαββάτου ένα μη επανδρωμένο αεροσκάφος είχε ως στόχο την κατοικία του Iσραηλινού πρωθυπουργού στη βόρεια ισραηλινή πόλη της Καισάρειας.

Όπως δήλωσε εκπρόσωπος του Ισραηλινού πρωθυπουργού, ο ίδιος δεν βρισκόταν στην περιοχή την ώρα της επίθεσης, στην οποία δεν υπήρξαν θύματα.

H αστυνομία ανέφερε επίσης ότι ακούστηκαν εκρήξεις στην Καισάρεια, την παραλιακή αυτή πόλη όπου ο Νετανιάχου έχει εξοχική κατοικία.

Πηγή: Η Καθημερινή

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube