Συνεχίζει το «παιχνίδι» με τις πανελλαδικές και την αγωνία μαθητών και γονέων ο υπουργός Παιδείας Κωνσταντίνος Γαβρόγλου ο οποίος μετά από συνάντηση που είχε με την ΟΛΜΕ την Πέμπτη υποσχέθηκε ότι θα προχωρήσει στη σύσταση επιτροπής για το θέμα με τη συμμετοχή του συνδικαλιστικού οργάνου των καθηγητών.

Φαίνεται ότι ο διάλογος δεν σταματά ποτέ για το υπουργείο Παιδείας το οποίο θέτει στον αέρα το μεγαλεπήβολο σχέδιό του με τις διπλές «Κεντρικά Οργανωμένες Εξετάσεις», όπως «βάφτισε» τις Πανελλαδικές καθώς η ΟΛΜΕ ήταν από την αρχή πλήρως αντίθετη στα σχέδια του Κωνσταντίνου Γαβρόγλου.

Αυτό πρακτικά σημαίνει, όπως παρατηρεί ο Ελεύθερος Τύπος, ότι τα χρονοδιαγράμματα ξεχειλώνονται, η δημόσια διαβούλευση μετατίθεται όπως και η θεσμοθέτηση από το Λύκειο και το εισαγωγικό σύστημα όταν βάσει των δηλώσεων του κ. Γαβρόγλου το εισαγωγικό σύστημα θα εφαρμοστεί από την επόμενη χρονιά.

Πηγή: Protothema.gr

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ρωσία: «Όχι» στην πρόταση προσωρινής εκεχειρίας των ΗΠΑ - Δίνει απλώς χρόνο στους Ουκρανούς να ανασυνταχθούν

Δίκη για το Μάτι: Ενοχή για 12 κατηγορούμενους ζήτησε η εισαγγελέας, μεταξύ τους Δούρου και Μπουρνούς

Η στιγμή που ο βουλευτής της Νίκης βανδαλίζει τα έργα στην Εθνική Πινακοθήκη (video)

Δίκη για το Μάτι: «Δεν αρκεί η αυτοθυσία, πρέπει να τηρούνται οι διαδικασίες» – Η αγόρευση της εισαγγελέως

Μαίνεται η μεγάλη φωτιά στα Χανιά: Ενισχύθηκαν οι δυνάμεις - Στη μάχη και ένα ελικόπτερο

Συνελήφθησαν οι δύο εργολάβοι για το εργατικό δυστύχημα στη Βούλα

Ταχιάος: Στο τέλος του 2025 το Μετρό θα φτάσει στην Καλαμαριά, το 2027 παραδίδεται το Flyover

Εκοιμήθη ο Μητροπολίτης πρώην Θεσσαλονίκης Άνθιμος

Θεσσαλονίκη: Χειροπέδες σε καταζητούμενο 25χρονο Τούρκο - Είναι καταδικασμένος για ναρκωτικά

Από 7 ως 9 Απριλίου οι πιθανές ημερομηνίες της συνάντησης Μητσοτάκη - Ερντογάν στην Τουρκία