Η έναρξη του νέου πρωταθλήματος του ΝΒΑ έρχεται σαν πρόωρο δώρο Χριστουγέννων για τους φίλους του μπάσκετ. Η Δύση θα είναι ακόμη πιο δυνατή από πέρσι. Και μπορεί οι Λέικερς να προβάλλουν ως πρώτο φαβορί για να υπερασπιστούν το κεκτημένο δαχτυλίδι με τον «βασιλιά» Λεμπρόν, αλλά ο... πρίγκιπας Ντόντσιτς, το «ρομπότ» Λέοναρντ και άλλοι δημιουργούν ανταγωνισμό που θα είναι πολύ ισχυρός. Ας ρίξουμε μια ματιά, λοιπόν στις 15 ομάδες της περιφέρειας, τις προσθαφαιρέσεις που έκαναν και τι μπορούμε να περιμένουμε από αυτές στο καλύτερο και το χειρότερο σενάριο αντίστοιχα.

Λος Άντζελες Λέικερς
Ο πρωταθλητής ξεκινά πάντα ως φαβορί να κατακτήσει και το επόμενο. Πόσω μάλλον όταν έχει ήδη ενισχύσει το ήδη πανίσχυρο ρόστερ του, όπως συνέβη στην περίπτωση των Λέικερς. Η ομάδα του LA φρόντισε να «δέσει» με νέα συμβόλαια του αχτύπητο δίδυμο Λεμπρόν-Ντέιβις και να αναβαθμίσει ποιοτικά το supporting cast. Οι Σρέντερ, Μάθιους, Χάρελ και Γκασόλ είναι pound for pound καλύτεροι από τους προκατόχους τους, Ρόντο, Γκριν, Χάουαρντ και ΜακΓκι. Η παρουσία του «βασιλιά» και η ικανότητά του να προσελκύει σε τιμή ευκαιρίας παίκτες που σκέφτονται το πρωτάθλημα περισσότερο από τα δολάρια έκανε ξανά τη διαφορά.

Best Case Scenario: Οι Λέικερς πάνε στο ρελαντί στη regular season, οι σταρ τους κρατούν δυνάμεις και μοιράζουν… πόνο στα playoffs κερδίζοντας με ακόμη μεγαλύτερη άνεση και από τη «φούσκα» τον τίτλο.

Worst Case Scenario: Ο ελάχιστος χρόνος ξεκούρασης για τον 36χρονο πια Λεμπρόν και το βασανισμένο κορμί του Ντέιβις θα φανούν στην εξέλιξη της σεζόν. Η έλλειψη εμπειρίας πρωταθλητισμού των νέων αποκτημάτων πλην του Γκασόλ θα στοιχίσει και οι Λέικερς θα την πατήσουν ίσως ακόμη και πριν τους τελικούς της ισχυρής Δύσης.



Ντένβερ Νάγκετς
Μια ομάδα που επέστρεψε δις από το 1-3 στα playoffs της φούσκας δεν μπορείς να την υποτιμήσεις. Οι Νάγκετς θα είναι και πάλι ένα πολύ υπολογίσιμο μέγεθος για όλους, στηριζόμενο στην κλάση του Γιόκιτς και την εκτόξευση του Μάρεϊ στο Ορλάντο, αλλά και στον κόουτς Μαλόουν που μπαίνει στην έκτη του σεζόν στον πάγκο. Η πλαισίωση των δύο σούπερ σταρ θα είναι αρκετά διαφορετική την προσεχή σεζόν και θα χρειαστεί καλή ανακατανομή ρόλων για να γίνουν διεκδικητές. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει πώς θα αξιοποιηθεί ο Καμπάτσο, που στα 29 του και με προσωπική οικονομική θυσία κυνήγησε το όνειρό του να παίξει στο ΝΒΑ.

Best Case Scenario: Οι Νάγκετς πάνε ξανά στα… μουλωχτά μέχρι το τέλος της regular season κι ενώ όλα τα φώτα στρέφονται στη μάχη του LA, εκείνοι κάνουν την έκπληξη και φτάνουν στους τελικούς, με τον Καμπάτσο να αναδεικνύεται σε παίκτη-«κλειδί».

Worst Case Scenario: Η απώλεια της αμυντικής ικανότητας παικτών όπως οι Γκραντ, Κρεγκ και Πλάμλι χαλά την ισορροπία σε μια ομάδα που διαθέτει άπλετο επιθετικό ταλέντο αλλά όχι επαρκή σκληράδα και τα ημιτελικά της Δύσης αποδεικνύονται ταβάνι για το Ντένβερ.

Λος Άντζελες Κλίπερς
Η ομάδα που είχε χαρακτηριστεί από κάποιους μεγαλύτερο φαβορί ακόμη κι από τους Λέικερς την περασμένη σεζόν απογοήτευσε με όλους τους τρόπους. Η πολυαναμενόμενη πρώτη συνάντηση με τους Λέικερς στα playoffs και η παρθενική τους παρουσία σε τελικούς περιφέρειας ή… ΝΒΑ δεν ήρθε ποτέ και ο αποκλεισμός τους από τους Νάγκετς από το 3-1 προκάλεσε δικαιολογημένα «κρότο». Αποκάλυψε, δε, τα εσωτερικά προβλήματα που υπήρχαν στην ομάδα με το load management του Λέοναρντ, τη γκρίνια του Τζορτζ για την αξιοποίησή του από τον Ντοκ Ρίβερς και τη μουρμούρα των άλλων παικτών για τα τερτίπια των δύο σούπερ σταρ. Αρκεί η αλλαγή προπονητή με προαγωγή του βοηθού Τάιρον Λου σε πρώτο και την έλευση του Ιμπάκα αντί του Χάρελ για να δει χαρά η άλλη πλευρά του LA;

Best Case Scenario: Οι Κλίπερς με τον Τάιρον Λου βρίσκουν επιτέλους χημεία και ρόλους, Λέοναρντ και Τζορτζ αποκτούν κώδικες αγωνιστικής επικοινωνίας και οι Κλίπερς φτάνουν επιτέλους στους τελικούς της Δύσης. Και έχει ο… Θεός.

Worst Case Scenario: Μια από τα ίδια… Το δίδυμο σταρ που αγωνίζεται περίπου στην ίδια θέση συνεχίζει να «τρακάρει», η ομάδα εξακολουθεί να πονά σε δημιουργία από τα γκαρντ, το ρόστερ έχοντας ελάχιστες διαφοροποιήσεις με πέρσι αδυνατεί να παρέχει διαφορετικά αποτελέσματα και οι Κλίπερς μένουν ξανά εκτός τελικών Δύσης.



Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς
Η υπερπροσπάθεια που έγινε στη «φούσκα» για να προλάβουν το τρένο των playoffs σταμάτησε άδοξα όταν έπεσαν πάνω στους Λέικερς και τραυματίστηκε ο Ντέμιαν Λίλαρντ. Οι Μπλέιζερς εύχονται η κατάρα των τραυματισμών να έλαβε τέλος, ενώ έκαναν κινήσεις για να ενισχύσουν το ρόστερ τους, ειδικά στο κομμάτι της άμυνας, με παίκτες όπως οι Κόβινγκτον και Τζόουνς. Οι Καντέρ και Τζάιλς θα παρέχουν κάλυψη στον εξαιρετικό Νούρκιτς, ενώ ο αναγεννημένος Καρμέλο επιβραβεύτηκε με νέο συμβόλαιο.

Best Case Scenario: Οι Μπλέιζερς μένουν υγιείς, αποκτούν επιτέλους αμυντική ισορροπία και με τον Λίλαρντ να κάνει όργια φτάνουν στους τελικούς της Δύσης. Και ίσως ακόμη παραπέρα…

Worst Case Scenario: Το γνωμικό πως ομάδες με δύο σούπερ παίκτες στην ίδια θέση δεν πάνε μακριά επαληθεύεται, Λίλαρντ και ΜακΚόλουμ δεν βρίσκουν ισορροπία με τους υπόλοιπους και το Πόρτλαντ περιορίζεται απλώς σε έναν τιμητικό αποκλεισμό νωρίς στα playoffs.

Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς
Η δυναστεία της προηγούμενης πενταετίας δέχτηκε διαδοχικά πλήγματα, αρχικά με την αποχώρηση του Ντουράντ και εν συνεχεία με τους τραυματισμούς των Κάρι και Τόμπσον. Οι Γουόριορς δεν γίνεται να πάνε χειρότερα, αλλά μοιάζει αδύνατο να φτάσουν πολύ ψηλά. Το σοκ του νέου σοβαρού τραυματισμού του Τόμπσον χαμήλωσε τον πήχη, παρότι ο Ούμπρε που ήρθε για τη θέση του αλλά και η επιλογή του 19χρονου σέντερ Γουάιζμαν στο «2» του ντραφτ προσφέρει μια ακτίδα φωτός.

Best Case Scenario: Ο Στεφ επιστρέφει κάνοντας «όργια», ο Ούμπρε και ο αναγεννημένος Γουίγκινς καλύπτουν επαρκώς το κενό του Τόμπσον και οι Γουόριορς επιστρέφουν δυναμικά στα playoffs αποτελώντας έναν υπολογίσιμο αντίπαλο για τα φαβορί της Περιφέρειας.

Worst Case Scenario: Η αλλοίωση του κορμού της ομάδας λόγω των αποχωρήσεων και των τραυματισμών είναι εμφανής, το κενό του Τόμπσον είναι δυσαναπλήρωτο και οι Γουόριορς αν και βελτιωμένοι πασχίζουν να μπουν στα playoffs σε μια πολύ ανταγωνιστική Δύση.



Χιούστον Ρόκετς
Το πλάνο απέτυχε και εγκαταλείφθηκε. Τέλος ο Ντάριλ Μόρεϊ από το front office, τέλος ο Μάικ Ντ’ Αντόνι από προπονητής μαζί με το mini ball του, παρελθόν ο Γουέστμπρουκ και φευγάτος ο Χάρντεν. Οι Ρόκετς έκλεισαν τον κύκλο τους χωρίς να πετύχουν κάτι πολύ σημαντικό και πάνε σε rebuilding. O πρωτάρης ως head coach Στέφεν Σάιλας (ήταν τελευταία βοηθός του Καρλάιλ στους Μάβερικς) θα έχει πολύ δύσκολο έργο και ελπίζει πως οι προερχόμενοι από σοβαρούς τραυματισμούς Τζον Γουόλ και ΝτεΜάρκους Κάζινς θα επιστρέψουν στο παλιό τους στάτους και θα ηγηθούν της ομάδας.

Best Case Scenario: Οι Ρόκετς καταφέρνουν να ξεφορτωθούν τον Χάρντεν παίρνοντας καλά ανταλλάγματα που δημιουργούν προοπτικές για το μέλλον, ίσως κι αν όχι το άμεσο. Γουόλ και Κάζινς ξανανιώνουν και το Χιούστον παίζει κανονικό μπάσκετ εγκαταλείποντας το προσωποκεντρικό στυλ του παρελθόντος.

Worst Case Scenario: Ο Χάρντεν ξεμένει στους Ρόκετς, παραχωρείται τελικά με ανεπαρκή ανταλλάγματα και η πορεία της ομάδας δεν φτάνει ούτε καν για να προβάλει αξιώσεις να μπει στην οκτάδα.

Ντάλας Μάβερικς
Το εκτυφλωτικό άστρο του Λούκα Ντόντσιτς έφτανε για να οδηγήσει τους Μάβερικς στα playoffs και να τους καταστήσει ανταγωνιστικούς απέναντι στους Κλίπερς. Ο Σλοβένος γκαρντ αναμένεται ακόμη καλύτερος στον τρίτο του χρόνο στο ΝΒΑ, αλλά οι κινήσεις που έκανε το front office (ίσως ελπίζοντας-μάταια όπως αποδείχτηκε-σε μια απόκτηση του Γιάννη Αντετοκούνμπο) για την πλαισίωσή του δεν φαίνεται να αναβαθμίζουν το συνολικό επίπεδο της ομάδας. Προσθέστε και την απουσία του Κρίσταπς Πορζίνγκις για 1-2 μήνες στην εκκίνηση της σεζόν και οι αμφιβολίες πληθαίνουν.

Best Case Scenario: Ο Ντόντσιτς ξεπερνά ξανά κάθε προσδοκία, κάνει σεζόν που τον οδηγεί «καρφί» για το βραβείο του MVP, ο Ρίτσαρντσον εξελίσσεται σε δεύτερο πόλο στην περιφέρεια και το Ντάλας με εντυπωσιακή βελτίωση στην άμυνά του μπαίνει δυναμικά στα playoffs και φτάνει τουλάχιστον στα ημιτελικά της Δύσης. Ου μην και ακόμη παραπέρα.

Worst Case Scenario: Ο Σλοβένος «μάγος» μοιάζει απελπιστικά μόνος, καθώς ο «γυάλινος» Πορζίνγκις και το λοιπό supporting cast αποδεικνύεται ανεπαρκές. Η σεζόν του Ντόντσιτς θυμίζει εκείνη του Γουέστμπρουκ που ήταν το 2017 MVP με μέσο όρο τριπλ-νταμπλ, αλλά η ομάδα του μπήκε με το ζόρι στα playoffs και αποκλείστηκε εύκολα στον πρώτο γύρο.



Γιούτα Τζαζ
Ήταν το μεγάλο what if της περασμένης σεζόν. Έφτασε μια ανάσα από το να αποκλείσει τους Νάγκετς, αλλά αποκλείστηκαν από το 3-1. Οι Τζαζ άλλαξαν ελάχιστα σε σχέση με πέρσι δείχνοντας εμπιστοσύνη στο περσινό πρότζεκτ του Κουίν Σνάιντερ. Η επιστροφή του Φέιβορς παρέχει καλύτερη κάλυψη πίσω από τον Γκομπέρ στη ρακέτα, αλλά η πληγή της περιφερειακής άμυνας δεν φαίνεται να επουλώθηκε.

Best Case Scenario: Ο Μίτσελ κάνει σεζόν με επιδόσεις υποψήφιου MVP, ο Γκομπέρ σκεπάζει τα καλάθια, ο Κόνλεϊ αναγεννιέται, ο Κλάρκσον παίζει ως καλύτερος έκτος παίκτης, ο Μπογκντάνοβιτς που τόσο έλειψε στα playoffs φωνάζει «παρών» και οι Τζαζ με καθυστέρηση ενός έτους προχωρούν για τουλάχιστον έναν-δύο γύρους στα playoffs.

Worst Case Scenario: Είναι μάλλον αδύνατο να περιμένεις διαφορετικά αποτελέσματα όταν παρουσιάζεις τα ίδια δεδομένα. Οι ελάχιστες προσθαφαιρέσεις των Τζαζ αποδεικνύονται ανεπαρκείς για να αλλάξουν τη μοίρα τους και ένας τιμητικός αποκλεισμός στον πρώτο γύρο των playoffs κάνει ακόμη πιο προφανή την ανάγκη για ουσιαστικές αλλαγές.

Φίνιξ Σανς
Το εντυπωσιακό 8-0 στη «φούσκα» δεν έφτανε για να τους οδηγήσει στα playoffs, αλλά οι Σανς ίσως να είναι η ομάδα με τις περισσότερες πιθανότητες να κάνουν το ξεπέταγμα. Η προσθήκη του Κρις Πολ αναβαθμίζει… επικίνδυνα την περιφέρεια και μπορεί να αξιοποιήσει τον Έιτον, με τον «καυτό» Μπούκερ να μοιάζει πως έχει επιτέλους έναν ικανό συμπαραστάτη για να φτάσει στα playoffs. Ο Κράουντερ ερχόμενος από το Μαϊάμι θα προσφέρει… three and ‘D’, ενώ Μπρίτζες, Σάριτς και Πέιν είναι ικανότατοι ρολίστες.

Best Case Scenario: Με το δίδυμο Πολ-Μπούκερ να κάνει θαύματα, οι Σανς θαμπώνουν, μπαίνουν με τα… μπούνια στα playoffs και θέτουν σε κίνδυνο ακόμη και τα μεγάλα φαβορί της Δύσης.

Worst Case Scenario: Η… κατάρα του Πολ να μην φτάνει σε τελικούς και του Μπούκερ να μην μπαίνει στα playoffs συνεχίζεται και οι βελτιωμένοι Σανς δεν ξεχωρίζουν σε μια ήδη πανίσχυρη Δύση πασχίζοντας να στριμωχτούν στις τελευταίες θέσεις της οκτάδας.

Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ
Το περσινό πρότζεκτ είχε ανέλπιστα θετικά αποτελέσματα φτάνοντας μια ανάσα από το να αποκλείσει τους Ρόκετς στον πρώτο γύρο των playoffs. Οι Θάντερ επέλεξαν να μη «χτίσουν» σε αυτό, αλλά να πάνε σε ένα… tanking. Ο Σαμ Πρέστι αντικατέστησε τον Μπίλι Ντόνοβαν με τον πρωτάρη βοηθό του, Μαρκ Νταϊνιό, ενώ αποχώρησαν μεγάλα ονόματα όπως οι Πολ, Άνταμς, Γκαλινάρι και Σρέντερ. Η Οκλαχόμα εξασφάλισε 18 επιλογές πρώτου γύρου στο ντραφτ μέχρι το 2027 (!) κοιτάζοντας πολύ μακριά. Ομοίως συνέβη και με τις επιλογές των Ευρωπαίων Ποκουσέφσκι και Μαλεντόν από Ολυμπιακό και Βιλερμπάν στο φετινό ντραφτ. Οι βετεράνοι Χόρφορντ, Χιλ και Αρίζα θα παίξουν το ρόλο του μέντορα για τους πιτσιρικάδες.

Best Case Scenario: Οι πιτσιρικάδες παίρνουν χρόνο και εξελίσσονται δίπλα στους βετεράνους, ο Γκίλτζους-Αλεξάντερ κάνει ακόμη καλύτερη σεζόν ως ηγέτης πλέον, ο Ντορτ διεκδικεί το βραβείο του κορυφαίου αμυντικού και οι Θάντερ φτάνουν ακόμη και να κρυφοκοιτάζουν τα playoffs.

Worst Case Scenario: Το tanking έχει συνέπειες, οι Θάντερ μοιάζουν με ομάδα της… G League και τερματίζουν στις τελευταίες θέσεις του ΝΒΑ, ίσως και… επίτηδες για να προσθέσουν κι άλλες επιλογές υψηλών πικ στην αποθήκη τους.



Νιου Ορλίνς Πέλικανς
Μετά το απογοητευτικό φινάλε της περασμένης σεζόν, οι Πέλικανς έκαναν ριζικές αλλαγές. Ο Άλβιν Τζέντρι αντικαταστάθηκε από τον Σταν Βαν Γκάντι στον πάγκο, ενώ δέκα παίκτες αποχώρησαν. Στο ρόστερ προστέθηκε εμπειρία και αμυντική ικανότητα στην περιφέρεια με τον Μπλέντσο και στο «5» με τον Άνταμς. Ο Ίνγκραμ επιβραβεύτηκε για τη σεζόν που έκανε ως πιο βελτιωμένος παίκτης υπογράφοντας νέο συμβόλαιο, αλλά το πόσο ανταγωνιστικοί θα είναι η Νέα Ορλεάνη θα κριθεί από τη… διαθεσιμότητα του Ζάιον Γουίλιαμσον που λόγω ευπάθειας σε τραυματισμούς έπαιξε σε μόλις 24 ματς στη ρούκι σεζόν του.

Best Case Scenario: Ο Γουίλιαμσον βγάζει τη σεζόν με ελάχιστες απουσίες, οι βετεράνοι «κουμπώνουν» με τους νεαρούς της ομάδας και οι Πέλικανς φτάνουν στα playoffs αποτελώντας υπολογίσιμο μέγεθος για κάθε αντίπαλο στη Δύση.

Worst Case Scenario: Ο Ζάιον είναι πάλι μία μέσα-τρεις έξω, το μακρινό σουτ εξελίσσεται σε μάστιγα και σε μια πολύ… άγρια Δύση οι Πέλικανς αποδεικνύονται λιγότερο καλοί από τον ανταγωνισμό για να ξεχωρίσουν και να μπουν έστω στα playoffs.

Μέμφις Γκρίζλις
Οι Γκρίζλις έχασαν στο νήμα την πρόκριση στα playoffs χάνοντας στον «τελικό» από τους Μπλέιζερς. Η ομάδα δεν έκανε ριζικές αλλαγές ποντάροντας στην περαιτέρω εξέλιξη του νεανικού της κορμού με πρώτο τον κορυφαίο ρούκι της περασμένης σεζόν, Τζα Μοράντ, αλλά και στους Τζάκσον (που θα χάσει τουλάχιστον την εκκίνηση της σεζόν λόγω τραυματισμού), Μέλτον και Μπρουκς. Το ελπιδοφόρο σύνολο του Τέιλορ Τζένκινς μάλλον χρειάζεται χρόνο, ίσως και κάποιες ενέσεις εμπειρίας, για να διεκδικήσει πράγματα στη Δύση.

Best Case Scenario: Οι Γκρίζλις θα παρουσιάσουν εκλάμψεις που θα είναι αρκετές για να τους βάλουν στη συζήτηση για ένα εισιτήριο στην οκτάδα.

Worst Case Scenario: Η έλλειψη εμπειρίας και σταθερότητας δεν θα επιτρέψει καν στο Μέμφις να διεκδικήσει με αξιώσεις μια θέση στα playoffs.

Μινεσότα Τίμπεργουλβς
Ήταν μια από τις οκτώ ομάδες που δεν πήγαν καν στη «φούσκα» του Ορλάντο και επιστρέφουν στη δράση μετά από σχεδόν εννιάμισι μήνες. Οι Ράσελ και Τάουνς ελπίζουν πως θα βρουν στο πρόσωπο του Άντονι Έντουαρντς, πρώτης επιλογής στο ντραφτ, τον τρίτο πόλο, ενώ ο Ρίκι Ρούμπιο επιστρέφει μετά από μια τριετία στη Μινεσότα.

Best Case Scenario: Ο Έντουαρντς δικαιώνει τον τίτλο του νούμερο ένα στο ντραφτ, «κολλάει» με τους άλλους δύο σταρ της ομάδας και με την εμπειρία του Ρούμπιο οι Τίμπεργουλβς εκπλήσσουν ευχάριστα και μπαίνουν στην οκτάδα.

Worst Case Scenario: Η άμυνα παραμένει δυσεπίλυτο πρόβλημα, ο Έντουαρντς αποδεικνύεται υπερτιμημένος σε μια ούτως ή άλλως «φτωχή» σεζόν στο ντραφτ και η Μινεσότα κινούμενη στη μετριότητα δεν αποφεύγει μια από τις τελευταίες θέσεις της περιφέρειας.



Σακραμέντο Κινγκς
Οι Κινγκς έμειναν για 14η σερί σεζόν εκτός playoffs και η ανάγκη για αλλαγές ήταν επιβεβλημένη. Ο Βλάντε Ντίβατς απομακρύνθηκε από τη θέση του τζένεραλ μάνατζερ έχοντας πολλές αποτυχημένες επιλογές, με κορυφαία την επιλογή του Μπάγκλεϊ πάνω από τον Ντόντσιτς στο ντραφτ του 2018. Η αποχώρηση του Μπογκντάνοβιτς για τους Χοκς συνιστά πλήγμα, αλλά ο υγιής Μπάγκλεϊ, ο ελπιδοφόρος γκαρντ Χαλιμπέρτον και ο Γουάιτσαϊντ διορθώνουν κάπως την κατάσταση.

Best Case Scenario: Φοξ και Χιλντ συνεχίζουν την ανοδική τους πορεία, «κουβαλούν» τους Κινγκς στα περισσότερα παιχνίδια και κάπου στο βάθος αχνοφαίνεται η οκτάδα.

Worst Case Scenario: Τα… εγκλήματα που έγιναν από το front office τα προηγούμενα χρόνια ακόμη βαραίνουν τους Κινγκς. Η πορεία της ομάδας ελάχιστα διαφέρει από την περσινή και τα χρόνια μακριά από τα playoffs φτάνουν τα 15.

Σαν Αντόνιο Σπερς
Μετά από 22 χρόνια αδιάλειπτης παρουσίας στα playoffs, οι Σπερς έμειναν την περασμένη σεζόν εκτός οκτάδας. Η ομάδα του Γκρεγκ Πόποβιτς είναι σαφές πως διανύει μια μακρά περίοδο μετάβασης από τη χρυσή εποχή που προηγήθηκε και παρότι είχε περιθώρια για ουσιαστικές αναβαθμίσεις στο ρόστερ, δεν προχώρησε σε αυτές. Ο γκαρντ Ντέβιν Βασέλ που επελέγη στο «11» του ντραφτ μπορεί να εξελιχθεί σε λαχείο, αλλά χρειάζονται πολλά περισσότερα για να έχουν αξιώσεις οκτάδας οι Τεξανοί. Ενδιαφέρον θα έχει αν το πείραμα της «φούσκας» με τον ΝτεΡόζαν στο «4» θα καθιερωθεί.

Best Case Scenario: Η δουλειά πλάι στον Πόποβιτς «εκτοξεύει» τους πιτσιρικάδες, ο Όλντριτζ διατηρείται υγιής και οι Σπερς κάνουν την έκπληξη μπαίνοντας στα playoffs.

Worst Case Scenario: To rebuilding θέλει κι άλλο χρόνο, ίσως και καλύτερους βετεράνους στην πλαισίωση των νεαρών, για να αποδώσει. Οι Σπερς έχουν κλείσει για τα καλά τον κύκλο τους και καταλήγουν χαμηλά στη Δύση βλέποντας με κιάλι την οκτάδα για πρώτη φορά από το 1996, πριν αρχίσει η αυτοκρατορία τους.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Τα «ατίθασα νιάτα» κάνουν ήδη τη διαφορά στο φετινό Champions League!

Το απόλυτο φέτος αποχαιρέτησε από νωρίς

Ντιέγκο Αλόνσο: Αντιμέτωπος με την… κατάρα της Τούμπας σε ένα «must win» ντέρμπι δίχως ελαφρυντικά!

Τι διαφορετικό περιμένουμε από τους 14 της Σούπερ Λίγκας στην επανέναρξη του πρωταθλήματος

Οι ομάδες «ξηλώθηκαν»: Αυτές είναι 20 πιο ακριβές μεταγραφές του φετινού πρωταθλήματος

Χωρίς ματς από το 2020: Η εθνική ομάδα της Ερυθραίας δεν αγωνίζεται από φόβο μην το σκάσουν οι παίκτες!

Φαινόμενο Γκιόκερες: Έχει υψηλότερο ratio στο σκοράρισμα από Εμπαπέ, Χάαλαντ και Κέιν!

Χρήστος Τζόλης: Ένα «όπλο» στα χέρια του Γιοβάνοβιτς που είναι έτοιμο να… εκπυρσοκροτήσει!

«Κακό» το αριστερό πόδι του Ιωαννίδη; Καλύτερα να το ξανασκεφτούμε…

Χτίζει μενταλιτέ με γκολάρες και έχει τα φόντα να πάει ψηλά: Τα σημεία από το διπλό της Ελλάδας στην Ιρλανδία!