Νέα δεδομένα στην τραγική υπόθεση με την πτώση 14χρονου από τις κερκίδες του δημοτικού σταδίου Ναυπλίου, με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του, έρχονται στο «φως» της δημοσιότητας!

Το περιστατικό σημειώθηκε το πρωί της Τρίτης (22/10), θυμίζουμε και έχει συγκλονίσει την τοπική κοινωνία του Ναυπλίου. Στην αρχή οι πληροφορίες έκαναν λόγο για ατύχημα, καθώς του 14χρονου του άρεσε να ανεβαίνει στην περίφραξη της κερκίδας και να ασκείται, ωστόσο ο πατέρας του αναφέρει πως αποφάσισε να πηδήξει από τις κερκίδες, γιατί τον έβαλε τιμωρία!

«Μόνο του έπεσε. Πήρε αποβολή από το σχολείο, το έβαλα και εγώ τιμωρία και έπεσε, πήδηξε από πάνω. Δεν μας έστειλε κάποιο μήνυμα. Έπεσε από ύψος, τον μάλωσα λίγο στο τηλέφωνο, τον έβαλα τιμωρία. Του είπα ''σπίτι θα κάτσεις, δεν θα πας πουθενά''. Αυτός διάλεξε να πάει να πηδήξει από εκεί», ανέφερε ο πατέρας του 14χρονου στην εκπομπή Live News του MEGA.

Σύμφωνα, δε, με την ίδια εκπομπή, το παιδί φαίνεται να αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα και μάλιστα, είχε τάσεις αυτοκτονίας. Η οικογένεια, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, εκλήθη από το σχολείο πριν από αρκετές ημέρες και το σχολείο ενημέρωσε εγγράφως την οικογένεια ότι το παιδί χρειάζεται βοήθεια από ειδικό και ψυχολογική στήριξη και μάλιστα υπέγραψαν ότι ενημερώθηκαν. Ωστόσο, παρότι έγινε νέα επικοινωνία από το σχολείο και οι γονείς ρωτήθηκαν αν επισκέφθηκαν με το παιδί τους ψυχολόγο, εκείνοι δεν απάντησαν.

Εξάλλου, η αστυνομία διενεργεί έρευνα για να διαπιστωθούν οι συνθήκες του θανάτου του. Παράλληλα, αναμένεται το πόρισμα της ιατροδικαστικής εξέτασης, που θα διενεργηθεί στη σορό του, ενώ οι Αρχές ήδη λαμβάνουν καταθέσεις, προκειμένου να διαπιστωθεί το πώς βρέθηκε ο ανήλικος στο γήπεδο και υπό ποιες συνθήκες προκλήθηκε η πτώση.



ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Μαλάτος: «Ηθικοί αυτουργοί στη δολοφονία Λυγγερίδη, όχι στην εγκληματική οργάνωση»

Μichael Newman: Πέθανε στα 68 του πρωταγωνιστής του «Baywatch»

Μπαχτσελί: Να ανακοινώσει ο Οτσαλάν τη διάλυση του PKK με αντάλλαγμα την απελευθέρωσή του

Η στιγμή που τα ισραηλινά μαχητικά καταστρέφουν μια πολυκατοικία στον Λίβανο

Ευλογιά των αιγοπροβάτων: Θανατώθηκαν 17.500 ζώα σε βόρεια Ελλάδα, Μαγνήσια και Κορινθία

Η Χεζμπολάχ ανέλαβε την ευθύνη για την επίθεση στο σπίτι του Νετανιάχου

Τραγωδία στο Ναύπλιο: 10χρονος έπεσε από τις κερκίδες του γηπέδου και σκοτώθηκε

Δολοφονία στη Θεσσαλονίκη: Ελεύθερη με περιοριστικούς όρους η 50χρονη που δηλητηρίασε με υδράργυρο τον σύζυγό της

Τρεις ανήλικες συνελήφθησαν για κλοπή σε εμπορικό κέντρο στο Μαρούσι - Μεταξύ τους μία 9χρονη

Γυναίκα στη Θεσσαλονίκη κατηγορείται ότι δολοφόνησε τον σύζυγό της το 2018 δηλητηριάζοντάς τον με υδράργυρο