Ο ΠΑΟΚ δυσκολεύτηκε, αλλά τελικά πανηγύρισε την εντός έδρας νίκη με 3-2 επί του μαχητικού Πανσερραϊκού, με τον Ιβάν Νάσμπεργκ να αναφέρει σε δηλώσεις μετά τη λήξη του ματς ότι εκείνος και οι συμπαίκτες του δεν αγχώνονται για τα πολλά γκολ που δέχονται σε αυτά τα πρώτα παιχνίδια τους, ενώ στάθηκε στο ότι η ομάδα του έχει αποδείξει από πέρσι ότι μπορεί να αντιστρέφει τις δύσκολες καταστάσεις.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο αμυντικός του ΠΑΟΚ:

«Ήταν ένα αρκετά δύσκολο παιχνίδι. Πρέπει να βελτιωθούμε σε αρκετούς τομείς, τόσο στην επίθεση όσο και στην άμυνα για να μας είναι πιο εύκολα αυτά τα παιχνίδια, πρέπει να γίνουμε καλύτεροι.

Έχουμε αποδείξει από πέρσι ότι μπορούμε να αντιστρέψουμε μια δύσκολη κατάσταση. Δεν μας επηρέασε το αποτέλεσμα με τη Μάλμε. Αν βελτιώσουμε κάποια πράγματα θα γίνουμε καλύτεροι. Προσωπικά είμαι χαρούμενος κάθε φορά που παίζω και δίνω τα πάντα για την ομάδα»
.

Για το αν τον προβληματίζει ότι ο ΠΑΟΚ δέχεται πολλά γκολ: «Δεν μας αγχώνει, αλλά το κρατάμε στο μυαλό μας. Πρέπει να δουλέψουμε κάποια πράγματα. Δείξαμε και πέρσι ότι είμαστε καλή ομάδα αμυντικά. Χρειαζόμαστε λίγη δουλειά. Η άμυνα είναι κάτι που θα το δουλέψουμε και θα το βρούμε σύντομα».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube
TAGS: Π.Α.Ο.Κ.