Ο Τζούλιαν Νάγκελσμαν τόνισε πως δεν περίμενε τέτοιο σκορ στην πρεμιέρα της Γερμανίας στο Euro, στάθηκε στα δύο γρήγορα γκολ των διοργανωτών και στη συγκέντρωση που έδειξαν σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης κι απένειμε τα εύσημα σε όλους τους παίκτες χωρίς να ξεχωρίσει κάποιον.

Αναλυτικά: «Εάν κάποιος μου προσέφερε αυτό το αποτέλεσμα πριν το ματς θα το δεχόμουν. Η Σκωτία μάς έδειξε σεβασμό και ίσως μας έδειξε ακόμη περισσότερο αφού πετύχαμε τα δύο πρώτα γκολ. Ειδικά το πρώτο γκολ ήταν ωραία δουλεμένο και δεν ήταν εύκολο, αφού υπήρχαν πολλά σώματα Σκωτσέζων μπροστά στον Βιρτς. Κάναμε το πρώτο βήμα.

Τα πρώτα 20’ ήταν εντυπωσιακά. Μπήκαμε πολύ δυνατά, πιέσαμε ψηλά τον αντίπαλο και αυτό μας βοήθησε πολύ. Σκοράραμε πολύ και μείναμε συγκεντρωμένοι μέχρι το τέλος. Το πιο σημαντικό είναι πως τα εύσημα δεν τα παίρνει μόνο ένα άτομο, αλλά ότι μοιράζονται σε όλη την ομάδα. Ήταν ένα έξοχο ξεκίνημα, αλλά είναι μόνο το πρώτο βήμα».

Και κατέληξε χαρακτηριστικά: «Οι παίκτες κάνουν τα πάντα, ώστε να διασφαλίζουν πως ο παίκτης δίπλα τους είναι κι αυτός καλός. Οι οπαδοί πιθανότατα πιστεύουν σε εμάς λίγο περισσότερο τώρα από ότι πριν το ματς».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube