Ο σπουδαίος Ράφαελ Ναδάλ, ένας από τους καλύτερους (αν όχι ο καλύτερος) τενίστες όλων των εποχών, αποφάσισε να βάλει τέλος στην καριέρα του, με αποτέλεσμα το παγκόσμιο τένις να του «υποκλιθεί», είτε πρόκειται για αντιπάλους που αντιμετώπισε, είτε για άλλους τους οποίους ενέπνευσε.

Και στις δύο κατηγορίες αυτές εμπίπτει ο Κάρλος Αλκαράθ. Ο νεαρός Ισπανός θεωρείται από πολλούς ως ο «συνεχιστής» του «Ράφα» και δεν έχει κρύψει πως τον είχε ως πρότυπο. Αυτό ακριβώς τόνισε και στο προσωπικό του μήνυμα μετά την ανακοίνωση της απόσυρσης του Ναδάλ, μέσω του οποίου τον ευχαρίστησε γιατί τον έκανε να αγαπήσει το τένις.

Υπενθυμίζουμε πως οι δυο τους θα εκπροσωπήσουν την Ισπανία στο Davis Cup του Δεκεμβρίου του 2024, το οποίο θα διεξαχθεί στη Μάλαγα. Αυτό θα είναι και το τελευταίο τουρνουά της καριέρας του Ναδάλ.

Αναλυτικά το μήνυμά του:

Από το παιδί που σε έβλεπε στην τηλεόραση και ονειρευόταν να γίνει τενίστας μέχρι εκείνο που είχε το τεράστιο χάρισμα να παίζει δίπλα σου στο Roland Garros εκπροσωπώντας την Ισπανία στους Ολυμπιακούς Αγώνες!

Σε ευχαριστούμε πολύ που είσαι πρότυπο σε όλα τα επίπεδα, η κληρονομιά σου είναι ανεπανάληπτη! Σε χάρηκα πολύ και θα μου λείψεις πολύ όταν φύγεις μετά το Davic Cup, Ράφα!


ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube