Ανοιχτό άφησε ο Ράφα Ναδάλ το ενδεχόμενο να είναι ο αγώνας του κόντρα στον Αλκαράθ για το τουρνουά επίδειξης Six Kings Slam, σε δηλώσεις που πραγματοποίησε.

Συγκεκριμένα, ο Ισπανός θρύλος του τένις, αποκάλυψε πως η συμμετοχή του στο Davis Cup, το οποίο διεξάγεται σε περίπου έναν μήνα από τώρα, είναι αμφίβολη και θα κριθεί την τελευταία στιγμή.

Οι δηλώσεις του Ναδάλ:

«Πήρα την απόφαση πριν από μερικές εβδομάδες και η αλήθεια είναι ότι μου πήρε λίγο χρόνο. αλλά είχα κάποιες εβδομάδες για να σκεφτώ μετά τους Ολυμπιακούς Αγώνες, για να συνειδητοποιήσω κάποια πράγματα και να απαντήσω σε ζητήματα που με έκαναν να δω τη σωστή απόφαση.

Θα είμαι έτοιμος για το Davis Cup; Από ψυχολογικής πλευράς σίγουρα ναι. Σωματικά έχω μπροστά μου ένα μήνα για να προετοιμαστώ. Αν νιώθω έτοιμος και ο αρχηγός της ομάδας (Νταβίντ Φερέρ) πιστεύει το ίδιο, θα είναι δική του απόφαση.

Αν δεν νιώθω έτοιμος, θα είμαι ο πρώτος που θα μείνει στην άκρη για να βοηθήσω με κάποιον άλλον τρόπο. Πρώτα απ’ όλα πρέπει εγώ να νιώθω ανταγωνιστικός για να αγωνιστώ, μετά θα δούμε αν μπορώ να κερδίσω ή να χάσω, αυτό είναι μέρος του αθλήματος. Αν δεν είμαι 100% έτοιμος και δεν θεωρώ ότι έχω τη δυνατότητα να κερδίσω το ματς, τότε δεν θα βγω στο court
».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube