Ο Ατρόμητος αντιμετωπίζει τον ΠΑΣ Γιάννινα για την τρίτη αγωνιστική των πλέι οφ της Σούπερ Λίγκας, πράγμα που κάνει την ομάδα του Γιώργου Παράσχου να θέλει να «κόψει» το βήχα στους Γιαννιώτες.

Ο έμπειρος τεχνικός έχει ένα πρόβλημα να αντιμετωπίσει, αφού ο Κώστας Γιαννούλης είναι εκτός, έχοντας συμπληρώσει κάρτες. Τη θέση του αναμένεται να καλύψει ο Νάστος, στο αριστερό άκρο της άμυνας.

Από εκεί και πέρα ο Παράσχος έχει μείνει ευχαριστημένος από την συνεργασία του Σουμπίνιο με τον Ναπολεόνι στην Τρίπολη κόντρα στον Αστέρα, φέρνοντας στην επιφάνεια τον καλό εαυτό τους. Κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Ράντμαν. Ο Σκόνδρας δεξιά, ο Νάστος αριστερά και οι Φυτανίδης και Λαζαρίδης στο κέντρο της άμυνας.

Οι Ιγκλέσιας και Δημούτσος θα είναι τα αμυντικά χαφ, ενώ οι Μπρίτο, Σουμπίνιο και Ουντότζι θα βρίσκονται πίσω από τον Ναπολεόνι.

Η αποστολή που ταξίδεψε στα Γιάννενα: Ράντμαν, Μανόλο, Σκόνδρας, Φάμπιο, Νάστος, Λαζαρίδης, Ταυλαρίδης, Ιγκλέσιας, Δημούτσος, Μπάλλας, Ουντόζι, Ναπολεόνι, Καραμάνος, Φυτανίδης, Κούτσι, Σουμπίνιο, Γκαρσία, Καραγκούνης, Μπρίτο.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube