Μια ΑΕΚ που θα κυριαρχήσει απόλυτα και θα κάνει ακόμα πιο εμφατική τη διαφορά της απ’ τον δεύτερο θέλει να δει μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος ο Φώτης Καραγκιολίδης.

Με αφορμή το παιχνίδι με τον Περαμαϊκό, ο γκολκίπερ της «Ένωσης» τόνισε ότι εκείνη δεν πρέπει απλά να βελτιώνεται. Αλλά να κυριαρχήσει σε τέτοιο σημείο που να μην έχει άλλη βαθμολογική απώλεια στη συνέχεια.

«Καμία νίκη δεν είναι εύκολη. Εμείς κάνουμε εύκολα ή δύσκολα τα παιχνίδια και είμαστε η ομάδα που πρωταγωνιστεί πάντα μέσα στο γήπεδο. Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν λίγο νευρικοί, στο δεύτερο απελευθερωθήκαμε και πετύχαμε ωραία γκολ. Είχαμε το σκορ στο 1-0, ακούσαμε και τις οδηγίες του κόουτς στο ημίχρονο, αλλάξαμε κάποια πράγματα και παίξαμε πιο πολύ από τα άκρα και κάθετα, κάνοντας πολύ ωραίες ενέργειες», είπε αρχικά ο Καραγκιολίδης στη NOVA.

Αφού σημείωσε λοιπόν για το ΟΑΚΑ ότι «είναι και καλό και μεγάλο γήπεδο και μας ευνοεί να βάλουμε τη μπάλα κάτω», κατέληξε χαρακτηριστικά:

«Στα γήπεδα που έχουν κακό αγωνιστικό χώρο, σίγουρα θα δυσκολευτούμε, όπως έγινε με το Αιγάλεω, αν και τα καταφέραμε στο τέλος. Έχουμε στο μυαλό μας να τελειώνουμε την υπόθεση άνοδο όσο το δυνατόν γρηγορότερα. Δεν πρέπει να χάσουμε κανένα βαθμό μέχρι το τέλος του πρώτου γύρου, ούτως ώστε να μεγαλώσει η ψαλίδα από τον πρώτο στον δεύτερο».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube
TAGS: A.E.K.