Ένα από τα πλέον μνημειώδη καρφώματα στην ιστορία ήταν αυτό που συνέβη στους Ολυμπιακούς Αγώνες το 2000 στο Σίδνεϋ, όταν ο air Βινς Κάρτερ πέρασε στην κυριολεξία πάνω από τον ύψους 2.18 Γάλλο σέντερ, Φρεντερίκ Βάις και κάρφωσε.

Ο 42χρονος πλέον παίκτης των Ατλάντα Χοκς έγραψε ιστορία, γινόμενος ο πρώτος παίκτης στην ιστορία που αγωνίστηκε για τέταρτη διαφορετική δεκαετία στο ΝΒΑ (22η σεζόν του), και το θύμα εκείνου του καρφώματος έδωσε μια φοβερή ιδέα στη λίγκα.

Συγκεκριμένα, τους πρότεινε (μέσω Twitter) να καλέσουν τον Κάρτερ στον διαγωνισμό καρφωμάτων, και να είναι κι εκείνος παρών, προκειμένου να κάνουν το ριμέικ του καρφώματος του 2000.

Συγκεκριμένα έγραψε: «NBA, γιατί δεν καλείς τον Βινς Κάρτερ και εμένα στον διαγωνισμό καρφωμάτων για να ξαναζήσουμε αυτό που έγινε στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2000;»



Το τιτίβισμά του αυτό έγινε viral, αφού το έκαναν retweet πάνω από 3.500 χρήστες, ενώ πάνω από 15.500 χρήστες έκαναν like.

Για να δούμε αν το ΝΒΑ θα εισακούσει τον Φρεντερίκ Βάις και θα καλέσει τον Κάρτερ, στην πιθανότατα τελευταία σεζόν του στην ενεργό δράση, στον διαγωνισμό καρφωμάτων.

Θυμηθείτε το μυθικό κάρφωμα:

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube