Αποκαλυπτικός για τα «πιστεύω» του ήταν ο Νταρίο Μπριθουέλα.

Ο γκαρντ της Μπαρτσελόνα αναφέρθηκε στην οικογένειά του, η οποία είναι… βαμμένη «μπλαουγκράνα» και αυτό είχε περάσει και σε εκείνον όταν ήταν σε μικρότερη ηλικία.

Ωστόσο, αυτή την στιγμή ο διεθνής γκαρντ, ο οποίος είναι γεννημένος στην πρωτεύουσα της Χώρας των Βάσκων το Σαν Σεμπαστιάν, τόνισε πως εξακολουθεί να υποστηρίζει την ομάδα της Καταλονίας, αλλά το συναίσθημα που κυριαρχεί περισσότερο σε εκείνον είναι το… μίσος για τη Ρεάλ Μαδρίτης!

«Ο πατέρας μου είναι φανατικός Μπαρτσελόνα και κόλλησε και τον αδερφό μου. Εγώ, όμως, δεν είμαι τόσο φανατικός τώρα, αλλά είμαι πολύ αντι-Ρεάλ! Όταν ήμουν μικρός, ήμουν και εγώ φανατικός Μπαρτσελόνα. Στο Σαν Σεμπαστιάν που γεννήθηκα είσαι Ρεάλ Σοσιεδάδ, αλλά μετά έχεις να διαλέξεις Ρεάλ ή Μπαρτσελόνα. Εμένα μου άρεσε η Μπαρτσελόνα. Στη συνέχεια, έπαιξα στην Εστουδιάντες και αυτό ενίσχυσε το αντι-Ρεάλ στοιχείο. Δεν έχω κάποιο συγκεκριμένο πρόβλημα με τη Ρεάλ Μαδρίτης, αλλά όλη μου τη ζωή υποστήριζα Μπαρτσελόνα και τώρα παίζω στην ομάδα», ήταν τα λόγια του διεθνούς γκαρντ στο «RAC1».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube