Ο επτά φορές κάτοχος του Super Bowl και επιχειρηματίας Τομ Μπρέιντι ξεκίνησε μια νέα συνεργασία με την εταιρία «Knighthead Capital Management LLC», με αποτέλεσμα να γίνει κάτοχος του μειοψηφικού πακέτου των μετοχών της Μπέρμιγχαμ!

Την εν λόγω είδηση έκανε γνωστή σήμερα (03/08) η αγγλική ομάδα, ενημερώνοντας παράλληλα ότι ο Μπρέιντι θα γίνει πρόεδρος του καινούργιου συμβουλευτικού συμβουλίου της Μπέρμιγχαμ, δουλεύοντας απευθείας με την διοίκηση του κλαμπ και τα ηγετικά μέλη του.

Ο θρύλος του NFL αναμένεται να προσφέρει αίγλη και… δημοσιότητα στην Μπέρμιγχαμ, η οποία αγωνίζεται αυτή την στιγμή στην Championship. Παράλληλα, πρόκειται να εργαστεί στον τομέα αθλητικής επιστήμης, ενώ θα έχει ρόλο και στην ομάδα διεθνούς μάρκετινγκ.

Ο σύλλογος από τα Μίντλαντς συμμετείχε για τελευταία φορά στην Premier League το… μακρινό 2011 ενώ πέρυσι πάλεψε για να παραμείνει στην δεύτερη τη τάξει κατηγορία του αγγλικού ποδοσφαίρου, τερματίζοντας στη 17η θέση της βαθμολογίας.

«Υπήρξα μέλος φανταστικών ομάδων στις μέρες μου και ανυπομονώ να εφαρμόσω το όραμά μου και να δημιουργήσω την ίδια επιτυχία και στη Μπέρμιγχαμ», δήλωσε ο 46χρονος Μπρέιντι για το νέο του εγχείρημα.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube