Ο Τραϊανός Δέλλας παραιτήθηκε από την τεχνική ηγεσία του ΟΦΗ λόγω ενός πολύ προσωπικού και σοβαρού λόγου, με τον Μίλαν Ράσταβατς να αναμένεται να τον αντικαταστήσει τις επόμενες μέρες, αναλαμβάνοντας τα ηνία της ομάδας.

Μετά την επισημοποίηση της αποχώρησης του Δέλλα, ο ισχυρός άνδρας του ΟΦΗ, Μιχάλης Μπούσης, τον αποχαιρέτησε μέσω μιας ανάρτησής του στα social media, μιλώντας με τα καλύτερα λόγια για τη δουλειά που έκανε ο Έλληνας προπονητής και προσθέτοντας ότι καταλαβαίνει την απόφασή του, αφού η οικογένεια είναι πάνω από όλα.

Αναλυτικά όσα ανέφερε στην ανάρτησή του:

«Είναι δύσκολο να πεις αντίο σε κάποιον που είναι τόσο κοντά, όσο ο Τραϊανός σε μένα. Όταν ο σύλλογος αντιμετώπιζε προκλήσεις, o Τραϊανός βγήκε μπροστά και έφερε μια ανανεωμένη αίσθηση ελπίδας και μέταλλο νικητή.

Σταθεροποίησε το πλοίο με την ηγετική του ικανότητα, την ηρεμία και την αγάπη του για το παιχνίδι, αλλά επίσης ενέπνευσε τους παίκτες με το πάθος του για το ποδόσφαιρο.

Υπήρξε μέντορας για πολλούς και λυπούμαστε για την αποχώρησή του. Όπως και να ‘χει, η οικογένεια είναι πάνω από όλα και στηρίζουμε απόλυτα την απόφασή του. Θα μας λείψει πολύ, εντός και εκτός γηπέδου και ευχόμαστε σε αυτόν και τους αγαπημένους του, τα καλύτερα.

Ο ΟΦΗ θα είναι πάντα το σπίτι σου.

Με πολλή αγάπη και σεβασμό, Μιχάλης Μπούσης»
.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube
TAGS: ΟΦΗ