Σε ένα λάθος στο οποίο κάθε άλλο παρά έχει συνηθίσει υπέπεσε ο Τζιανλουίτζι Μπουφόν, με το οποίο η Ιταλία βρέθηκε πίσω στο σκορ κόντρα στην Ισπανία, αλλά κανείς στη γείτονα χώρα δεν μπορεί να του κρατήσει κακία.

Ο έμπειρος τερματοφύλακας όπως ήταν αναμενόμενο ρωτήθηκε για την γκάφα του στο γκολ των Ισπανών και δεν είχε ανάγκη να κρυφτεί πίσω από το δάχτυλό του, τονίζοντας ότι σε 18 μήνες μπορεί να κοιτά ξανά αυτή τη φάση και να γελάει.

«Σε 18 μήνες, θα κοιτάζω πάλι αυτό το λάθος και θα γελάω. Αν συμβεί ξανά σε 2 ή 20 μέρες, θα γελάω λιγότερο. Το πρόβλημα στη φάση ήταν ότι είχα πολλές ιδέες στο μυαλό για το πώς να διώξω την μπάλα. Φοβήθηκα να τη στείλω ευθεία γιατί ήταν ο Βιτόλο, έτσι σκέφτηκα να την πασάρω σε έναν συμπαίκτη μου στο κέντρο. Άνοιξα τόσο πολύ το πόδι μου για αυτό το τραγικό λάθος», είπε ο Μπουφόν και στη συνέχεια αποθέωσε τους συμπαίκτες του:

«Οι συμπαίκτες μου ήταν εκπληκτικοί. Μετά το γκολ βρήκαν τα φυσικά και ψυχολογικά αποθέματα, για να ισοφαρίσουν. Έχουμε πολλά να μάθουμε από το συγκεκριμένο ματς».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube