Στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης της περασμένης Πέμπτης με την Ιταλία ο Καραπετιάν μετά από μονομαχία με τον Λεονάρντο Μπονούτσι αντίκρισε την δεύτερη κίτρινη κάρτα από το διαιτητή της αναμέτρησης και άφησε την ομάδα του με παίκτη λιγότερο.

Ο αμυντικός της Γιουβέντους έδωσε τη δική του απάντηση γι’ αυτό το περιστατικό, επισημαίνοντας ότι δεν θα απολογηθεί στην Αρμενία για την αποβολή του Καραπετιάν. Παράλληλα, αναφέρθηκε και στην εξαιρετική αγωνιστική εικόνα που παρουσιάζουν οι «ατζούρι».

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε ο αμυντικός της Γιουβέντους: em> «Αυτά συμβαίνουν αρκετά συχνά και δεν αισθάνομαι καμία ανάγκη για να απολογηθώ. Δεν σκέφτηκα ποτέ το γεγονός ότι ο Καραπετιάν είχε προηγουμένως δεχτεί κίτρινη κάρτα. Είχα ήδη δεχτεί δύο ράμματα μετά από αγκωνιά που είχα δεχτεί και προσπαθούσα να προστατέψω το φρύδι μου. Είναι πολύ απογοητευτικό που έχει δημιουργηθεί όλη αυτή η διχογνωμία αλλά το αποδέχομαι και προχωράω. Δίνω τις απαντήσεις μου εντός γηπέδου. Εάν έχω φτάσει τα 91 τρόπαια για την χώρα μου, αυτό σημαίνει ότι έχω κάνει τα πάντα για να βοηθήσω την ομάδα μου».

«Ο Ρομπέρτο Μαντσίνι αξίζει πολλά συγχαρητήρια για τις νέες ιδέες που έχει μεταφέρει στο παιχνίδι μας, τις οποίες και μας έχει βοηθήσει να τις εφαρμόσουμε τους τελευταίους μήνες. Παίζουμε εξαιρετικό ποδόσφαιρο, το οποίο εμείς επίσης απολαμβάνουμε μέσα στο γήπεδο. Είναι φυσικό να επιτρέπεις στον αντίπαλο λίγες αντεπιθέσεις όταν έχουμε αυτή την προσέγγιση αλλά το απολαμβάνουμε σε κάθε περίπτωση. Πρέπει να βελτιώσουμε τα αμυντικά μας λάθη και να μην δίνουμε την μπάλα εύκολα στον αντίπαλο.

Αντιδράσαμε με έξοχο τρόπο μετά την ισοφάριση των Φιλανδών και αυτό είναι δείγμα μιας πολύ καλής ομάδας, η οποία συνεχίζει ανεπηρέαστη το παιχνίδι της, αφότου δεχθεί ένα γκολ. Είμαστε σε πολύ καλή φάση και με προσπάθεια, θυσίες και ακολουθώντας κατά γράμμα τις οδηγίες του Μαντσίνι, αυτή η ομάδα έχει όλα τα φόντα για να φτάσει μακριά».


Επιμέλεια: Βασίλης Μιχάλης

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube