Ο κακός χαμός υπήρξε κατά τη διάρκεια του αγώνα της Μπόκα Τζούνιορς με τη Χιμνάσια Λα Πλάτα, για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Αργεντινής, όταν οι δύο ομάδες βγήκαν στον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου της Νιούελς για το δεύτερο ημίχρονο της αναμέτρησης.

Οι οπαδοί της Μπόκα, που ήταν πίσω από τους πάγκους, άρχισαν να πετούν καρέκλες σε εκείνους της «Λόμπο», οι οποίοι προσπάθησαν να σπάσουν το διαχωριστικό για να υπάρξουν μάχες σώμα με σώμα. Το συγκεκριμένο γεγονός προκάλεσε την άμεση αντίδραση του Χοσέ Ρομάν Ρικέλμε, ο οποίος είναι πρόεδρος της Μπόκα, και μπήκε μεταξύ των δύο «στρατοπέδων» για να χωρίσει τους μαινόμενους οπαδούς.

Η Μπόκα ήταν μπροστά στο σκορ με 1-0 και οι δύο ομάδες ήταν έτοιμες να ξεκινήσουν για τον δεύτερο ημίχρονο, όταν υπήρξε «βροχή» από καρέκλες στην αντίπαλη πλευρά. Οι οπαδοί της Χιμνάσια αντέδρασαν έντονα, προσπάθησαν να σπάσουν το διαχωριστικό και υπήρξε η παρέμβαση της αστυνομίας, ενώ οι παίκτες ζητούσαν απελπισμένοι να σταματήσουν όλα αυτά τα γεγονότα.

Εκεί βγήκε μπροστά ο Ρικέλμε, ο οποίος με χειρονομίες και φωνές, προσπαθούσε να κατευνάσει τα πνεύματα και μετά από 20 λεπτά κατάφερε να ηρεμήσει η κατάσταση.





ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ο νέος Ντίμπου Μαρτίνες: Ο Λεάντρο Μπρέι έπιασε τέσσερα πέναλτι κι έστειλε την Μπόκα στους «4» του Κυπέλλου

Τρομερά επεισόδια πριν το Μποταφόγκο-Πενιαρόλ

Κατηγορείται για βιασμό, προφυλακίστηκε και κινδυνεύει με φυλάκιση 15 ετών ο Βαλδίβια!

Σαν καζάνι που βράζει: Συγκλονιστική ατμόσφαιρα στο γήπεδο της Μινέιρο των Σκάρπα-Μπερνάρ και πάρτι με τριάρα στη Ρίβερ!

Στην κορυφαία ενδεκάδα του τσέχικου πρωταθλήματος ο Μπότος

Χωρίς Μέσι οι υποψήφιοι για το βραβείο του ομορφότερου γκολ της χρονιάς στο MLS

Ανακοινώθηκε από ομάδα α’ κατηγορίας της Αυστρίας ο Πομς που έφυγε χθες από τον ΠΑΣ!

Συγκινητικός Χατζηδιάκος για Μπάλντοκ: «Η πιο δύσκολη εβδομάδα της καριέρας μου - Ήταν ένας πολύ καλός μου φίλος»

Δυο μήνες χωρίς λεπτό συμμετοχής του Ποντένσε στην Αλ Σαμπάμπ

Αντίπαλοι Παναθηναϊκού: Αλλαγή προπονητή μετά από πέντε χρόνια στην Τζουργκάρντεν!