Πριν από λίγο καιρό, ο Μπόγκνταν Μπογκντάνοβιτς προπονήθηκε στις εγκαταστάσεις της Παρτίζαν, φορώντας μάλιστα και μια φανέλα των «ασπρόμαυρων» του Βελιγραδίου, βάζοντας... φωτιές στις τάξεις των οπαδών του συλλόγου.

Ο 32χρονος Σέρβος γκαρντ, που αγωνίζεται τα τελευταία επτά χρόνια στο ΝΒΑ, μίλησε για την αγάπη που τρέφει προς την ομάδα του Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς, ξεκαθαρίζοντας πάντως πως τώρα το μυαλό του είναι μόνο στους Ατλάντα Χοκς και στο κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου.

Πάντως, άφησε ανοικτό «παράθυρο» για την Παρτίζαν, δηλώνοντας χαρακτηριστικά πως στο μέλλον, όταν θα επιστρέψει στην Ευρώπη, το συναίσθημά του θα είναι εκείνο που θα τον οδηγήσει!


«Δεν πρόκειται να πω ψέματα. Ξέρω ότι όλοι περιμένουν μια υπόσχεση, αλλά το μυαλό μου τώρα είναι στο ΝΒΑ. Θέλω να πετύχω με τον καλύτερο δυνατό τρόπο εκεί. Και όταν έρθει η ώρα, είμαι σίγουρος ότι τα συναισθήματα θα αποφασίσουν για το μέλλον μου.

Ήθελα απλώς να στείλω ένα μήνυμα υποστήριξης στον σύλλογο όπου ξεκίνησα την επαγγελματική μου καριέρα. Όλοι ξέρουν πόσο αγαπώ την Παρτίζαν. Στη προκειμένη όμως, απλά έκανα προπόνηση στο γήπεδο της όπου μου παρείχαν ιδανικές συνθήκες για προπόνηση. Ήθελα λοιπόν να στείλω ένα μήνυμα ευγνωμοσύνης»,
ανέφερε χαρακτηριστικά ο έμπειρος σούτινγκ γκαρντ, βάζοντας τα πράγματα στη σωστή τους διάσταση.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube