Όλοι θυμούνται το αγώνισμα, στο οποίο οι Διάσημοι έδειξαν να χάνουν πολύ εύκολα από τους Μαχητές πριν λίγες εβδομάδες. Ο Γιώργος Χρανιώτης τότε είχε πει πως η ήττα τους είχε γίνει ηθελημένα και λόγω του ακριβώς προηγούμενου αγωνίσματος, στο οποίο είχε γίνει η ένσταση και η επανάληψη του τελικού ανάμεσα σε Ντάνο και Μάριο.

Σήμερα μέσα από το Survivor Πανόραμα βρέθηκε ο Κώστας Κοκκινάκης και ο Bo και τοποθετήθηκαν σχετικά για όσα είχαν συμβεί.

«Πριν ξεκινήσει το παιχνίδι με τα ανθρωπάκια μας μίλησαν επί 10 λεπτά πολύ αναλυτικά για τους κανονισμούς. Πρώτο παιχνίδι παίζει ο Χρανιώτης με τον Κώστα Αναγνωστόπουλο, χάνει ο Χρανιώτης για 1 δευτερόλεπτο και κάποιοι από εμάς είδαν ότι ο Κώστας είχε ακουμπήσει δύο φορές το κουκλάκι. Το είδαν, όντως έγινε στιγμιαία, μας είπαν επειδή ήταν πρώτο παιχνίδι μήπως να το αφήσουμε και αν γίνει μία φορά και σε εσάς να είστε πάτσι. Λέμε τι είμαστε 5 χρονών στην παιδική χαρά; Τέλοσπάντων το δεχτήκαμε… Παίζω τρίτο παιχνίδι, κάνω μία παράβαση, κερδίζω το παιχνίδι… έκαναν ένσταση τα παιδιά. Με ξαναβάζουν από την αρχή και εκεί όλοι μαζί κάπου ξενερώσαμε… και δεν παίξαμε το υπόλοιπο παιχνίδι», εξήγησε αναλυτικά ο Κώστας Κοκκινάκης.

Από μεριάς του ο bo πήρε το λόγο και ανέφερε: «Αυτό που μας χάλασε πιο πολύ είναι ότι στο συγκεκριμένο παιχνίδι δεν υπήρχαν οι κανόνες. Χάσαμε ολόκληρο παιχνίδι που ήμασταν μπροστά… οι κανόνες είναι λίγο αυθαίρετοι και αισθανθήκαμε ότι τσάμπα παίζαμε».

Δείτε το απόσπασμα...



Πηγή: peoplegreece.com

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube