Νικηφόρα ξεκίνησε η… ανεπίσημη σεζόν για τον ΠΑΟΚ. Ο «δικέφαλος του βορρά» επικράτησε 76-72 της πρωταθλήτριας Σκοπίων, MZT, δείχνοντας βέβαια πως έχει μπροστά του ακόμα… δρόμο για να παίξει το μπάσκετ που μπορεί βάσει των δυνατοτήτων του.

Αυτό ήταν το πρώτο φιλικό τεστ για τους Θεσσαλονικείς μετά από δύο εβδομάδες σκληρών προπονήσεων, με τον Σούλη Παπαδόπουλο να βγάζει χρήσιμα και πολλά συμπεράσματα για το πώς κυλά η προετοιμασία, αλλά και για την αγωνιστική κατάσταση των παικτών του.

Ο ΠΑΟΚ είχε το προβάδισμα καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα, προτού φτάσει στο ροζ φύλλο αγώνα. Πρώτοι σκόρερ ήταν οι Κλάντον και Μπράιαντ, ενώ από τους νεοφερμένους Έλληνες, καλή παρουσία είχαν οι Γλυνιαδάκης και Κόνιαρης με 10 και 8 πόντους αντίστοιχα. Δεν αγωνίστηκε μόνο ο τραυματίας Τζόρντναν Σίμπερτ.

Τα δεκάλεπτα: 24-8, 38-33, 61-55, 76-72

ΠΑΟΚ: Μιλιένοβιτς 10, Κόνιαρης 8 (2), Τσόχλας 2, Μαργαρίτης 8, Γλυνιαδάκης 10, Χρυσικόπουλος, Καμάρας, Τέιλορ 4, Μπράιαντ 13 (2), Πέινερς 9 (1), Κλάντον 12.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ξανθόπουλος: «Για να έχεις πιθανότητα να κερδίσεις εδώ πρέπει να βάλεις τα σωστά σουτ»

Όσμαν: «Αντιδράσαμε στο παιχνίδι με τη Βίρτους, αυτή πρέπει να είναι η ταυτότητά μας»

Τα highlights από τη νίκη του πληθωρικού Παναθηναϊκού κόντρα στο ανταγωνιστικό Περιστέρι Betsson

Ακύρωσε το ρεπό της Δευτέρας ο Αταμάν: «Τέτοια νίκη είναι σαν ήττα - Αν είσαι μεγάλη ομάδα παίζεις όπως ο Ολυμπιακός»!

Stoiximan GBL: Διατήρησε το αήττητο ο Ολυμπιακός, συνεχίζει το κυνήγι ο Παναθηναϊκός

Ξανθόπουλος: «Μετά από πολύ καιρό δουλέψαμε φυσιολογικά»

Με ηγέτη Σάλας το Μαρούσι χαμογέλασε μετά από δύο μήνες και έστειλε μήνυμα… παραμονής!

Σερέλης: «Δεν είχαμε τη σωστή νοοτροπία και τη σοβαρότητα που έπρεπε» - Ο λόγος που δεν έκανε δηλώσεις ο Αταμάν

Ανέβασε ένταση στο δεύτερο ημίχρονο ο Παναθηναϊκός και καθάρισε το Περιστέρι

Μπαρτζώκας: «Ευχαριστώ τους προέδρους που έβαλαν πτήση τσάρτερ για να αποφύγουμε τα μπλόκα»

TAGS: Π.Α.Ο.Κ.