Την άποψη ότι ο Παναθηναϊκός βρίσκεται σε καλό δρόμο και το πλάνο που υπάρχει δεν πρέπει να αλλάξει, ακόμη και αν μπουν χρήματα στην ΠΑΕ, εξέφρασε μέσω του NovaΣπορ FM 94,6 ο Κώστας Μπατσινίλας. Οι ομάδες χτίζονται με υπομονή και όχι με αλλαγές δέκα και δώδεκα παικτών. Μπορεί να έρθουν κάποια καλά αποτελέσματα, αλλά σε βάρος χρόνου δεν υπάρχει ομάδα» τόνισε χαρακτηριστικά.

Το μέλος του τμήματος σκάουτινγκ του «τριφυλλιού» επεσήμανε την πολύ καλή δουλειά του Γιάννη Αναστασίου και των συνεργατών του και εξέφρασε την πίστη του ότι η ομάδα θα αποκτήσει και διάρκεια στη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Αναλυτικά, ο Κώστας Μπατσινίλας, μέλος του τμήματος σκάουτινγκ του Παναθηναϊκού, μίλησε στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6 και τον Βασίλη Σαμπράκο, για:

-το αν περίμενε μια τόσο καλή εμφάνιση στο παιχνίδι με την Καλλονή:

«Σίγουρα περιμέναμε μια τέτοια εμφάνιση. Βέβαια, βοήθησαν τα δύο γρήγορα γκολ, αφού η ομάδα απελευθερώθηκε και όλα έγιναν πιο εύκολα. Ο Παναθηναϊκός δείχνει ότι βελτιώνεται από παιχνίδι σε παιχνίδι και δείχνει τον καλό του εαυτό. Σιγά-σιγά η ομάδα ανεβάζει ρυθμό και είναι πολύ καλή σε ό,τι αφορά την πίεση στον αντίπαλο. Γίνεται πολύ καλή δουλειά από το τεχνικό επιτελείο και υπάρχει πίστη ότι θα υπάρξει και διάρκεια στη συνέχεια του πρωταθλήματος. Αυτό φαίνεται καθημερινά και σε κάθε παίκτη ατομικά».

-την εξέλιξη των νεαρών παικτών της ομάδας:

«Πιστεύω ότι τα παιδιά μπορούν να δώσουν ακόμη περισσότερα πράγματα. Παίρνουν τις ευκαιρίες τους από τον προπονητή και είμαι σίγουρος ότι θα πάρουν ακόμη περισσότερες αν η ομάδα καταφέρνει να ‘καθαρίζει’ νωρίς κάποια παιχνίδια, όπως έγινε χθες. Είναι απαραίτητοι, αφού ο σύλλογος δεν έχει την οικονομική δυνατότητα να φέρει παίκτες. Θεωρώ όμως καλό το γεγονός ότι υπάρχει μια φιλοσοφία στην ομάδα, την οποία ακολουθούν τόσοι οι νεαροί της επαγγελματικής ομάδας, όσο και αυτοί της Κ20, οι οποίοι είναι έτοιμοι ανά πάσα στιγμή να βοηθήσουν την πρώτη ομάδα».

-το αν θα πρέπει να αλλάξει το πλάνο του συλλόγου, αν μπουν χρήματα στην ΠΑΕ:

«Ακόμη κι αν έρθει κάποιος, ο οποίος θα βάλει χρήματα στην ΠΑΕ, κάτι που συζητιέται αυτές τις ημέρες, δεν γίνεται από τη μια μέρα στην άλλη, να αλλάξεις τα πράγματα. Δεν μπορεί να φέρεις δέκα ποδοσφαιριστές και να αλλάξεις τελείως την ομάδα. Θεωρώ ότι κάτι τέτοιο θα είναι λάθος. Πιστεύω ότι ο Παναθηναϊκός βρίσκεται σε έναν πάρα πολύ καλό δρόμο, δουλεύει σωστά στο κομμάτι των υποδομών. Αυτός που θα έρθει να επενδύσει, σίγουρα χρειάζονται δύο-τρεις παίκτες σε συγκεκριμένες θέσεις. Η τεχνική ηγεσία ξέρει καλύτερα ποιοι είναι οι πιο εξελίξιμοι, ποιοι πρέπει να φύγουν και να μείνουν, αλλά αυτό πρέπει να γίνει σιγά-σιγά, αφού γίνεται πολύ καλή δουλειά. Οι ομάδες χτίζονται με υπομονή και όχι με αλλαγές δέκα και δώδεκα παικτών. Μπορεί να έρθουν κάποια καλά αποτελέσματα, αλλά σε βάρος χρόνου δεν υπάρχει ομάδα».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube