Ο Νίκο Γουίλιαμς έχει κλέψει τις εντυπώσεις στο Euro 2024, καθώς αποτελεί βασική επιλογή για την εθνική Ισπανίας στο αριστερό άκρο της επίθεσης και αριθμεί ήδη 1 γκολ και 1 ασίστ, έχοντας συμβάλλει τα μέγιστα στην πορεία της «ρόχα» μέχρι τα ημιτελικά.

Όπως είναι λογικό, τα μεγάλα κλαμπ της Ευρώπης δεν μένουν «ασυγκίνητα» από τις επιδόσεις του και ήδη η Μπαρτσελόνα ενδιαφέρεται για την απόκτησή του από την Αθλέτικ Μπιλμπάο, κάτι που επιβεβαίωσε και ο πρόεδρος του συλλόγου, Ζοάν Λαπόρτα.

«Μου αρέσει πολύ ο Νίκο. Μπορώ να πω ότι οικονομικά μπορούμε να φτάσουμε εκεί. Αυτό είναι το αποτέλεσμα της δουλειάς που έχει γίνει όλα αυτά τα χρόνια για να φτάσουμε σε αυτό το σημείο. Θα μπορούσαμε φυσικά να αντιμετωπίσουμε μια υπογραφή αυτού του επιπέδου», δήλωσε ο Λαπόρτα.

Μια δήλωση που ήρθε να επιβεβαιώσει τις πληροφορίες της Mundo Deportivo για το ενδιαφέρον των «μπλαουγκράνα» προς τον 21χρονο, τον οποίο η εξειδικευμένη ιστοσελίδα Transfermarkt αποτιμά στα 60 εκατομμύρια ευρώ.

Την περασμένη αγωνιστική περίοδο, ο Γουίλιαμς έπαιξε σε 31 αγώνες πρωταθλήματος με την Μπιλμπάο, και μέτρησε 5 γκολ και 11 ασίστ.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube