Δεν αποτελεί μυστικό ότι ο Νίκολα Μίροτιτς αποτελεί, ουσιαστικά, παρελθόν από την Μπαρτσελόνα, με τον Ισπανό άσο να θεωρείται μάλιστα «κλεισμένος» από την Αρμάνι Μιλάνο!

Άλλωστε, με την ολοκλήρωση του τρίτου τελικού των «μπλαουγκράνα» με τη Ρεάλ Μαδρίτης και την κατάκτηση του τίτλου, ο ίδιος ο Μίροτιτς φρόντισε να το αποκαλύψει, σημειώνοντας: «Αυτό ήταν το τελευταίο μου παιχνίδι, ο κόσμος και ο σύλλογος το γνωρίζουν. Έχουμε πάρει την απόφαση έτσι και δεν πρόκειται να επιστρέψουμε σε αυτό».

Αμέσως μετά, ήταν η σειρά και της Μπαρτσελόνα να επιβεβαιώσει, μέσα από τα λεγόμενα του Ζοάν Λαπόρτα, την εν λόγω εξέλιξη και το «διαζύγιο» των δύο πλευρών...

«Ο Μίροτιτς είναι φανταστικός και σπουδαίος παίκτης, μας έχει χαρίσει πολλές επιτυχίες και είναι σπουδαίος άνθρωπος, αλλά η κατάσταση είναι αυτή που είναι και για να υπογράψουμε παίκτες πρέπει να συμμορφωθούμε με το σχέδιο βιωσιμότητας που παρουσιάζουμε στη Liga Endesa. Απαιτεί μείωση στα τμήματα, ο Ναβάρο θα το εξηγήσει τις επόμενες μέρες», ήταν τα χαρακτηριστικά λόγια του προέδρου των Καταλανών στο «Catalunya Radio».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube