Αυτή την Μπαρτσελόνα ποιος μπορεί να τη σταματήσει;

Οι «μπλαουγκράνα» διέλυσαν με σκορ 5-0 τη Γιούνγκ Μπόις, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής League Phase του Champions League! Κάπως έτσι, η ομάδα του Χάνσι Φλικ ξεπέρασε την ήττα της πρώτης αγωνιστικής από τη Μονακό με 2-1 -αλλά και το στραπάτσο από την Οσασούνα το Σάββατο- και έφτασε τους 3 βαθμούς στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση.

Η Μπάρτσα μπήκε πολύ δυνατά στο ματς, με τον Ραφίνια να προσφέρει έτοιμο γκολ στον Λεβαντόφσκι με ωραίο γύρισμα, με τον Πολωνό από κοντά να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0! Η Γιούνγκ Μπόις έπαιζε κυρίως στις αντεπιθέσεις και δεν μπορούσε να απειλήσει ιδιαίτερα.

Η υπεροχή της Μπαρτσελόνα, λοιπόν, μετατράπηκε σε ακόμη ένα γκολ στο 34', όταν ο Ραφίνια από δημιουργός έγινε σκόρερ και έγραψε το 2-0. Ο Ίνιγκο Μαρτίνες τρία λεπτά αργότερα έκανε το 3-0, σκορ με το οποίο πήγαν οι δύο ομάδες στα αποδυτήρια. Οι Καταλανοί μπήκαν με την ίδια φόρα και στο δεύτερο ημίχρονο, φτιάχνοντας συνεχώς προϋποθέσεις για γκολ.

Ο Μαρτίνες μοίρασε στον Λεβαντόφσκι στο 51ο λεπτό για να γράψει ο 34χρονος το 4-0 με κεφαλιά! Η Γιούνγκ Μπόις δεν μπορούσε να αντιδράσει, αλλά ούτε και να κρατήσει καθόλου μπάλα στα πόδια της, με αποτέλεσμα να δίνει το δικαίωμα στην Μπαρτσελόνα να κάνει ό,τι θέλει στο γήπεδο.

Οι Ελβετοί προσπαθούσαν να απειλήσουν κυρίως από στημένες φάσεις, αλλά δεν τους έβγαινε τίποτα. Στο 81' η ομάδα του Φλικ έκανε το 5-0, όταν ο Καμαρά στην προσπάθειά του να απομακρύνει έστειλε άθελά του την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του.

Οι Καταλανοί συνέχιζαν να έχουν τον απόλυτο έλεγχο και να απειλούν μέχρι τα τελευταία λεπτά του παιχνιδιού, με τους φιλοξενούμενους να μειώνουν σε 5-1 με τον Μοντέιρο σε μια αντεπίθεση στις καθυστερήσεις, αλλά, τελικά, δεν μέτρησε το γκολ για οφσάιντ.

Το σκορ (5-0) δεν άλλαξε μέχρι το φινάλε, με την Μπαρτσελόνα να παίρνει εμφατικά την πρώτη της νίκη στη διοργάνωση, ενώ από την άλλη η Γιούνγκ Μπόις συνεχίζει χωρίς κανέναν βαθμό.

Μπαρτσελόνα: Πένια, Μπαλντέ, Κουμπαρσί (64' Φορτ), Κουντέ, Μαρτίνες (84' Μαρτίνες), Κασάδο, Πέδρι (63' Φατί), Τόρες, Γιαμάλ (75' Ντε Γιονγκ), Ραφίνια, Λεβαντόφσκι (75' Βίκτορ)

Γιούνγκ Μπόις: Κέλερ, Χαϊντάμ, Ζουκρού, Ούγκρινιτς (58' Νιας), Ίτεν (73' Γκανβουλά), Ιμέρι (82' Λάκομι), Κόλεϊ (73' Βιρτζινιούς), Καμαρά, Μπλουμ (58' Ατεκάμε), Λάουπερ, Μοντέιρο









ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube