Συνεχίζει δυναμικά την ενίσχυσή της η Μπαρτσελόνα!

Μπορεί η νέα μεταγραφική της κίνηση να μην είναι άμεση, ωστόσο θα είναι εξίσου εκθαμβωτική!

Όπως αποκάλυψε, λοιπόν, η «Mundo Deportivo» οι Καταλανοί ήρθαν σε συμφωνία με τον Ρίκι Ρούμπιο για την επιστροφή του στην ομάδα, την επόμενη σεζόν!

Ο 32χρονος γκαρντ αποφάσισε να αφήσει το ΝΒΑ, στο οποίο αγωνίζεται από το 2011 και ο επόμενος προορισμός του θα είναι οι «μπλαουγκράνα», όπου έπαιξε τη διετία 2009-11.

Το «κλειδί» για την επιστροφή του Ρούμπιο στην Μπαρτσελόνα ήταν ο Χουάν Κάρλος Ναβάρο. Ο «La Bomba» και τζένεραλ μάνατζερ της ομάδας διατηρεί εξαιρετικές σχέσεις με τον διεθνή γκαρντ, με τον οποίο έχει δώσει ήδη τα χέρια.

Από ‘κει και πέρα, ο Ρούμπιο θα παίξει στους Καβαλίερς και την επόμενη σεζόν, όπου βάσει συμβολαίου είναι να λάβει 6,2 εκατ. δολάρια. Ωστόσο, το συμβόλαιο που θα υπογράψει με την Μπαρτσελόνα δεν θα έχει τις ίδιες απολαβές, αλλά θα είναι κατώτερες.

Στο μεταξύ, οι Καταλανοί έχουν αποκτήσει ήδη τον Τζόελ Πάρα από την Μπανταλόνα, έχουν συμφωνήσει ήδη και απομένουν τα τυπικά με τον Γουίλι Ερνανγκόμεθ, ενώ σε πολύ προχωρημένο στάδιο είναι οι διαπραγματεύσεις και με τον αδερφό του -και επίσης ΝΒΑer- Χουάντσο.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube