Θέση για τα όσα αρνητικά ακούγονται εις βάρος του τις τελευταίες ημέρες και για τον ντόρο που έχει δημιουργηθεί αναφορικά με την υποτιθέμενη σχέση του με την πρώην κοπέλα του εκλιπόντος γιου του, πήρε μέσω των social media ο Μάικλ Μπάλακ.

Ο άλλοτε θρύλος του γερμανικού ποδοσφαίρου, που βρίσκεται εδώ και λίγο καιρό σε σχέση με την 24χρονη Σοφία Σνέιντεραμ, ξέσπασε κατά πάντων, ανακοινώνοντας πως θα κινηθεί νομικά κατά των Μέσων Ενημέρωσης που δημοσίευσαν ψευδής ειδήσεις για την προσωπική του ζωή.

Συγκεκριμένα, ο παλαίμαχος άσος της Μπάγερν Μονάχου και της Τσέλσι, ξεκαθάρισε πως η σύντροφός του ουδέποτε είχε ερωτική σχέση με τον εκλιπόντος γιο του, ούτε καν φιλική.


«Μετά τις πιο πρόσφατες εικασίες των Μέσων Ενημέρωσης, αισθάνομαι υποχρεωμένος να κάνω την εξής διευκρίνιση: η σύντροφος της ζωής μου, η Σοφία, δεν είναι η πρώην κοπέλα του εκλιπόντος γιου μου, ούτε ήταν φίλη του. Θα κινηθούμε νομικά σχετικά με αυτά τα μέτρα και ζητάμε από όλους να σεβαστούν την ιδιωτικότητά μας», ανέφερε χαρακτηριστικά σε μήνυμά του στο Instagram.

Θυμίζουμε πως ο γιος του Μίκαελ Μπάλακ, έφυγε από τη ζωή το καλοκαίρι του 2021 μετά από ένα δυστύχημα που είχε με τετράτροχη μοτοσυκλέτα κατά τη διάρκεια των διακοπών του στην Πορτογαλία.


ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube