Στα πρόθυρα της… διάλυσης είναι οι Μπακς, όπως ανέφερε ο Μπράιαν Γουίντχορστ, σε τηλεοπτική εκπομπή του ESPN!

Σύμφωνα με τον έγκριτο Insider του ΝΒΑ, η ομάδα του Μιλγουόκι έχει αρχίσει να καταρρέει εδώ και αρκετούς μήνες και αυτό το συνέδεσε με την κίνηση του άλλοτε ιδιοκτήτη τους, Μαρκ Λάσρι, να πουλήσει το μερίδιο των μετοχών του τον περασμένο Φεβρουάριο!

Μάλιστα, ακόμη μία απόδειξη των λεγόμενών του αποτελεί η απόλυση του Μάικ Μπουντενχόλζερ από τον πάγκο, μία κίνηση που ανοίγει το... κουτί της Πανδώρας.

Στο μεταξύ, ο Γουίντχορστ προβλέπει και εξελίξεις με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, ο οποίος με την υπάρχουσα κατάσταση δύσκολα θα παραμείνει στα «ελάφια», με τον Έλληνα φόργουορντ να έχει οψιόν από τη δική του πλευρά, τη σεζόν 2024/25.

«Ένα από τα πιο σημαντικά φετινά γεγονότα στους Μπακς ήταν η πώληση των μετοχών τους, τον περασμένο Φεβρουάριο. Γιατί να το κάνει αυτό ο Μαρκ Λάσρι; Γιατί να πουλήσει μία ομάδα που διεκδικεί το πρωτάθλημα και έχει τον δύο φορές MVP; Σύμφωνοι, το deal ήταν εξαιρετικό, αφού έφτασε κοντά στα 3,2 δισ. δολάρια, ενώ εκείνος είχε αγοράσει τις μετοχές έναντι 700 εκατ. δολαρίων», είπε αρχικά ο Insider του ΝΒΑ και πρόσθεσε:

«Σίγουρα ο Μαρκ Λάσρι προέβλεψε ότι θα έρθει ένα μαύρο σύννεφο, το οποίο αυτή την στιγμή είναι ήδη στον ορίζοντα. Τώρα, βλέπουμε τους πρώτους τριγμούς. Οι Μπακς έχουν φτάσει σε ένα τέλμα και καταρρέουν και το πρώτο βήμα έγινε ήδη, αφού απέλυσαν τον Μάικ Μπουντενχόλζερ».

Υπενθυμίζεται ότι οι Μπακς ολοκλήρωσαν με άσχημο τρόπο τη φετινή τους σεζόν, αφού αποκλείστηκαν στον πρώτο γύρο των playoffs της Ανατολής από τους 8ους Χιτ.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube