Οι Μιλγουόκι Μπακς γι' ακόμη μια σεζόν φαίνονται ικανοί να για πρωταθλητισμό και παραμένουν πάντα ενεργοί στην αγορά, έχοντας τα μάτια ανοιχτά για οποιαδήποτε ενδιαφέρουσα περίπτωση προκύψει.

Μέχρι το trade deadline της 9ης Φεβρουαρίου, η επιθυμία του Τζον Χορστ είναι να προσθέσει στην ομάδα κάποια στοιχεία που της λείπουν, για να δώσει έξτρα ώθηση στην ομάδα να πετύχει τον μεγάλο στόχο. Υπό αυτό το πρίσμα, τα «Ελάφια» αποφάσισαν, μετά από συνεννόηση με τον παίκτη, να βγάλουν στο «σφυρί» τον Σερτζ Ιμπάκα, ο οποίος θα είναι πλέον διαθέσιμος για ανταλλαγή.

Ο Κονγκολέζος με ισπανικό διαβατήριο αποκτήθηκε πέρυσι από την ομάδα του Μιλγουόκι έτσι ώστε να αποτελέσει ρολίστα-«κλειδί» στην προσπάθειά τους να κατακτήσουν το πρωτάθλημα, όμως η αλήθεια είναι πως αυτός δεν βοήθησε, όντας στο μεγαλύτερο μέρος της χρονιάς εκτός ομάδας.

Τη φετινή αγωνιστική περίοδο, ο Σερτζ Ιμπάκα έχει αγωνιστεί μόλις δεκαέξι (16) φορές, μετρώντας 4.1 πόντους και 2.8 ριμπάουντ κατά μέσο όρο, και είναι φανερό πως δεν έχει ικανοποιήσει με την απόδοσή του.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube