Από την στιγμή που αποφάσισε να χωρίσει τους δρόμους της με τον Ζερόμ Μπόατενγκ, η Μπάγερν Μονάχου προχωράει στην διάδοχη κατάσταση του Γερμανού αμυντικού έχοντας καταλήξει στο πρόσωπο του Νταγιό Ουπαμεκανό.

Σύμφωνα, λοιπόν, με ρεπορτάζ της «Bild», ο Γάλλος κεντρικός αμυντικός της Λειψίας όχι μόνο είναι ο βασικός στόχος των Βαυαρών, αλλά έχει ήδη υπάρξει επαφή των δύο ομάδων για την μεταγραφή του!

Ο Ουπαμεκανό δεσμεύεται με συμβόλαιο συνεργασίας με τους «ταύρους» μέχρι το καλοκαίρι του 2023, ενώ υπάρχει και ρήτρα αποδέσμευσης του που φτάνει τα 42 εκατομμύρια ευρώ…

H Μπάγερν είναι διατεθειμένη να δώσει αυτά τα χρήματα για να κάνει δικό της τον 22χρονο στόπερ από το καλοκαίρι, μεγαλώνοντας παράλληλα την γαλλική παροικία που υπάρχει ήδη στο Μόναχο.

Υπενθυμίζεται ότι οι πρωταθλητές Ευρώπης έχουν στο ρόστερ τους ήδη έξι Γάλλους, τους διεθνείς Κορεντίν Τολισό, Κίνγκσλεϊ Κομάν, Μπενζαμίν Παβάρ, Λούκας Ερναντές, Μπούνα Σαρ και τον νεαρό Τανγκουί Νιανζού, ενώ ο επίσης Γάλλος Μικαέλ Κιζάνς έχει παραχωρηθεί δανεικός στην Μαρσέιγ.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube