Ο Σουηδός επιθετικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ο οποίος βρήκε δύο φορές το δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα απέναντι στο συγκρότημα του Τόνι Πιούλις, έφτασε τα 11 τέρματα για το πρωτάθλημα της Πρέμιερ Λιγκ, αναγκάζοντας τον Πορτογάλο τεχνικό να παραχωρήσει κάποιες ιδιαίτερα κολακευτικές δηλώσεις στο «BBC Sport».

«Είμαι πολύ χαρούμενος για τον Ζλάταν. Είναι ένας παίκτης που δεν χρειάζεται να αποδείξει τίποτα σε κανέναν αλλά το γεγονός ότι αποφάσισε να έρθει στο πιο δύσκολο πρωτάθλημα του κόσμου διανύοντας τις τελευταίες σεζόν της καριέρας του, δείχνει ότι διαθέτει την προσωπικότητα του Σούπερμαν»

«Αυτό που κάνει ο Ιμπραΐμοβιτς στα 35 του, είναι ένα όνειρο για κάθε 25χρονο επιθετικό της Πρέμιερ Λιγκ. Πρέπει να τον ξεκουράσω κάποια στιγμή και νομίζω πως οι μέρες που έρχονται προσφέρονται για κάτι τέτοιο».

Πηγή: england365.gr

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

«Ακέφαλη» και… αποκλεισμένη από το Κύπελλο η Γιουνάιτεντ, τεράστια επιτυχία για την Μπράιτον!

Κουράστηκε για την πρόκριση η Γουέστ Χαμ, ζημιά για Μαυροπάνο που αποχώρησε με φορείο

Άρσεναλ των… στημένων, διέλυσε την Πόρτσμουθ με χατ-τρικ Μαρτινέλι και τρία γκολ από κόρνερ!

Πρόκριση με ανατροπή και τριάρα για την «ψυχωμένη» Λιντς

Λίβερπουλ: Χάνει τον Μπράντλεϊ για όλη τη σεζόν!

Συγκινητικές στιγμές μετά την επική πρόκριση της Μάκλσφιλντ: Στα αποδυτήρια οι γονείς παίκτη που σκοτώθηκε σε τροχαίο

Με πεντάρα και ξέσπασμα στο φινάλε, η έναρξη της εποχής Ροσένιορ στην Τσέλσι

Πέταξε εκτός την Τότεναμ η Άστον Βίλα και έδωσε συνέχεια στις μέρες αγωνίας του Φρανκ…

Το Κύπελλο Αγγλίας είχε 117 χρόνια να δει τέτοιο «μπαμ», όπως αυτό που έκανε η Μάκλσφιλντ!

Ματς - έπος στο Νιούκαστλ, πρόκριση για τις «καρακάξες» που ισοφαρίστηκαν στο 120', αλλά πέρασαν στα πέναλτι!