Σήμερα ο Ζοσέ Μουρίνιο είναι σίγουρα ένας απ' τους πιο ευτυχισμένους ανθρώπους! Και δικαιολογημένα μετά το 6-0 της Τσέλσι κόντρα στην Άρσεναλ!

Ο Πορτογάλος τόνισε πως το... ντέρμπι τέλειωσε μέσα στο πρώτο δεκάλεπτο, όταν η ομάδα του προηγήθηκε με δύο γκολ κι απλώς η συνέχεια ήταν ανάλογη...

«Το παιχνίδι τέλειωσε μετά το 2-0, μέσα στα πρώτα 7 λεπτά. Ήμασταν πολύ δυνατοί, μπήκαμε στον αγώνα για να… σκοτώσουμε την αντίπαλό μας. Μετά ήρθε το πέναλτι και η αποβολή και έγιναν ακόμα πιο εύκολα τα πράγματα. Απ’ τον πάγκο δεν μπορούσα να δω ποιος παίκτης έκανε το χέρι. Ήταν σίγουρα πέναλτι και αποβολή, αλλά εν τέλει αποβλήθηκε ο λάθος παίκτης. Ακόμα και ο επόπτης δεν μπορούσε να δει καλά την φάση και να πάρει τη σωστή απόφαση. Το σημαντικό όμως είναι πως ήταν πέναλτι και κόκκινη», είπε αρχικά και συμπλήρωσε:

«Είχαμε το μομέντουμ με συνεχόμενες νίκες που δυστυχώς και χωρίς λόγο σταμάτησε την περασμένη αγωνιστική με την Άστον Βίλα. Τώρα πια προσπαθούμε να ξαναβρούμε το ρυθμό μας. Η νίκη με τη Γαλατάσαραϊ ήταν σημαντική. Για την Άρσεναλ το σημερινό ήταν το πιο σημαντικό μας στη σεζόν. Για εμάς ήταν απλώς σημαντικό…».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube