Το ελληνικό ενδιαφέρον σήμερα είναι στραμμένο στο παιχνίδι της Εθνικής με την Κολομβία στις 19:00, όπου όλοι θα είμαστε συντονισμένοι στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6 για να ακούσουμε τη μετάδοση του Γιώργου Χελάκη από το Μπέλο Οριζόντε.

Εκτός από το παιχνίδι της «γαλανόλευκης», υπάρχουν άλλα τρία παιχνίδι με σημαντικότερο όλων για… εμάς εκείνο ανάμεσα στην Ακτή Ελεφαντοστού και την Ιαπωνία.

Επίσης, υπάρχει το σούπερ ματς ανάμεσα στην Αγγλία και την Ιταλία, ενώ η Ουρουγουάη του Σουάρες αντιμετωπίζει την Κόστα Ρίκα του Κάμπελ και των άλλων παικτών.

Αναλυτικά τους αγώνες της ημέρας

22:00 Ουρουγουάη-Κόστα Ρίκα

Η Ουρουγουάη θέλει να μπει «σφήνα» στα φαβορί του τέταρτου ομίλου Αγγλία, Ιταλία και για να το διεκδικήσει αυτό πρέπει πρώτα να νικήσει το απόλυτο αουτσάιντερ της τετράδας, Κόστα Ρίκα. Διαβάστε περισσότερα εδώ

01:00 Αγγλία-Ιταλία

Μπορεί κανείς να φανταστεί το Παγκόσμιο Κύπελλο χωρίς αυτές; Σίγουρα όχι! Αγγλία και Ιταλία ρίχνονται απόψε στην μάχη, δίνοντας το δικό τους χρώμα στην κορυφαία διοργάνωση! Διαβάστε περισσότερα εδώ

04:00 Ακτή Ελεφαντοστού-Ιαπωνία

Το ματς της Εθνικής με την Κολομβία θα έχει τελειώσει πολύ πιο πριν... Οπότε, όποιος στις 04:00 τα ξημερώματα έχει αϋπνίες ή μόλις έχει γυρίσει από βραδινή έξοδο, θα δει το Ακτή Ελεφαντοστού-Ιαπωνία. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube