Έχει περάσει στα ψιλά, αλλά η αλήθεια είναι πως ο Μαρκίφ Μόρις δεν έχει καταφέρει να αγωνιστεί από τις 8 Νοεμβρίου, όταν ο Νίκολα Γιόκιτς τον απώθησε δυνατά πισώπλατα αντιδρώντας σε ένα επίσης «βρώμικο» χτύπημα που του είχε κάνει ο άσος των Χιτ λίγο νωρίτερα. Ο φόργουορντ του Μαϊάμι, που έχει απουσιάσει από 30 σερί ματς, μίλησε για το συμβάν και τη ζημιά που του προκάλεσε ο Σέρβος σέντερ των Νάγκετς.

Σχολιάζοντας σχετικό δημοσίευμα μέσω Twitter έγραψε: «Δεν είναι τίποτα παράξενο σε αυτό! Είναι ένας πραγματικός τραυματισμός. Φανταστείτε ένα απρόσεκτο χοντρό αγόρι 136 κιλών να έρχεται πάνω σας με φουλ ταχύτητα και να κατευθύνεται πάνω στη σπονδυλική σας στήλη. Θα επιστρέψω όμως σύντομα, όπως έχω πει».

Υπενθυμίζεται πως μετά το συμβάν στις 8 Νοεμβρίου παίκτες των Χιτ περίμεναν με άγριες διαθέσεις στα αποδυτήρια τον «Τζόκερ». Αυτό ανάγκασε τους δύο θηριώδεις αδερφούς του Σέρβου να ταξιδέψουν από την πατρίδα τους στο Μαϊάμι για... προστασία, όταν οι δύο ομάδες αναμετρήθηκαν ξανά στα τέλη Νοεμβρίου, χωρίς πάντως να σημειωθεί το παραμικρό τότε.

Θυμηθείτε τη φάση:

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube