Δεν μετανιώνει για τίποτα ο Τζα Μοράντ. Ο σούπερ σταρ των Γκρίζλις πριν μερικές βδομάδες σε συνέντευξη του με το Bleacher Report, είχε δηλώσει πως δεν έχει κανένα πρόβλημα με την πάντοτε ανταγωνιστική Δυτική περιφέρεια. Ωστόσο, από τότε τα δεδομένα έχουν αλλάξει, αφού οι Κέβιν Ντουράντ και Κάιρι Ίρβινγκ μετακόμισαν σε Φοίνιξ και Ντάλας και η Δύση είναι πιο δυνατή από ποτέ. Ο 23χρονος γκαρντ όμως, παραμένει πιστός στα λόγια του και συνεχίζει να έχει μεγάλη αυτοπεποίθηση στον εαυτό του αλλά και στην ομάδα του.

«Δεν φοβάμαι καμία ομάδα στην Δύση, ό,τι είχα δηλώσει πριν λίγες εβδομάδες το εννοώ και δεν με ενδιαφέρει η άποψη των υπολοίπων. Η πίστη που έχω στον εαυτό μου και στην ομάδα μου δεν έχει αλλάξει», τόνισε ο Μοράντ.

Οι Γκρίζλις αυτή την στιγμή βρίσκονται στην δέυτερη θέση της Δυτικής περιφέρειας με 34 νίκες σε 56 αγώνες και είναι μια από τις ομάδες που μπορεί να διεκδικήσει τον τίτλο, αλλά όπως προείπαμε μετά το trade deadline όλες οι ομάδες έγιναν πιο ανταγωνιστικές και πολλές περισσότερες πλέον έχουν βλέψεις για το πρωτάθλημα.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube