Αποκλειστικά στις δικές του δυνάμεις θα στηριχτεί ο Παναθηναϊκός στην προσπάθεια ανατροπής της απόφασης που μπλοκάρει το κονδύλι των 7 εκατ. ευρώ για την ανάπλαση του «Απόστολος Νικολαΐδης».

Η πλευρά της Περιφέρειας δεν θα συνδράμει τελικά στην αίτηση ανάκλησης κατά της απόφασης του ελεγκτικού συνεδρίου, που πιθανότατα θα κατατεθεί την Τετάρτη-τελευταία μέρα της σχετικής προθεσμίας-από ΠΑΕ και Ερασιτέχνη.

Πάντως η πληροφόρηση που έχουν οι «πράσινοι» είναι πως η νέα περιφερειάρχης, Ρένα Δούρου, δεν είναι αρνητική στην αναμόρφωση της Λεωφόρου και δεν αποκλείεται να υπάρχει εκπροσώπηση της πλευράς της όταν θα εκδικαστεί το θέμα από την ολομέλεια του ελεγκτικού συνεδρίου.

Για κάθε ενδεχόμενο πάντως, στον Παναθηναϊκό είναι έτοιμοι κι αισιοδοξούν για την έκβαση της υπόθεσης. Ακόμη κι αν δεν ανατραπεί η απόφαση για το μπλοκάρισμα των 7 εκατ. ευρώ, θα γίνουν συζητήσεις σε νέα βάση με την Περιφέρεια, αλλά-ασφαλώς-στην περίπτωση αυτή θα υπάρξουν καθυστερήσεις στην υλοποίηση του σχεδίου.

Η απόφαση του ελεγκτικού συνεδρίου αναμένεται το Νοέμβριο, μήνα στον οποίο θα βγει και η απόφαση του συμβουλίου της Επικρατείας για το προεδρικό διάταγμα για το γήπεδο, το οποίο έχει «προσβάλει» ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube