Βασίλισσα στο… Πριγκιπάτο η Μονακό! Λίγες εβδομάδες μετά τη νίκη της επί της Μπαρτσελόνα, η ομάδα του Άντι Χίτερ επικράτησε με το εμφατικό 5-1 του Ερυθρού Αστέρα κάνοντας το 2/2 εντός έδρας και έφτασε τους 7 βαθμούς.

Κάπως έτσι, δείχνει ξεκάθαρα και με κάθε τρόπο πως πάει για πρόκριση στα νοκ-άουτ, παρότι βρισκόμαστε μόλις στην 3η αγωνιστική της League Phase του Champions League. Την ίδια ώρα, οι Σέρβοι δεν έχουν βαθμό και συνεχίζουν να απογοητεύουν.

Το παιχνίδι ξεκίνησε άσχημα για τον Ερυθρό, αφού μόλις στο 7ο λεπτό ο Μιλόγεβιτς αναγκάστηκε να βγάλει τον Μπρούνο Ντουάρτε και να ρίξει τον Ντάλσιο στη θέση του. Η Μονακό είχε το πάνω χέρι εξ αρχής, τον απόλυτο έλεγχο και βρήκε το προβάδισμα στο 20ό λεπτό, με τον Μιναμίνο να εκτελεί τον Ίλιτς μετά την κάθετη του Σινγκό για το 1-0. Ωστόσο, ο Ερυθρός σε μία από τις λίγες επισκέψεις του στην αντίπαλη περιοχή, κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του Εντιαγέ, με τον ίδιο ποδοσφαιριστή να ισοφαρίζει από την άσπρη βούλα για το 1-1 στο 27’.





Το ημίχρονο φαινόταν πως θα έβγαινε με το σκορ στο 1-1, αλλά ο Εμπολό στο 4ο λεπτό των καθυστερήσεων έδωσε νέο προβάδισμα στους γηπεδούχους, ενώ στα… καπάκια ο Καμαρά αστόχησε προ κενής εστίας για να το διευρύνει. Ότι δεν έκανε ο συμπαίκτης του, το έκανε ο Σινγκό στο 54’ για το 3-1 με αδιανόητη σουτάρα από τα 30 μέτρα, ενώ δύο λεπτά αργότερα ο Εμπολό σκόραρε με καραμπόλα αλλά το τέρμα του ακυρώθηκε για χέρι.





Ο Μιναμίνο σκόραρε για δεύτερη φορά στο ματς στο 70’ για να μετατρέψει τη νίκη σε πάρτι, με το κερασάκι στην τούρτα να έρχεται στο 6ο λεπτό των καθυστερήσεων και στην τελευταία φάση του παιχνιδιού από τον Ακλιούς. Ο νεαρός μεσοεπιθετικός πήρε την πάσα από τον Ιάπωνα, έκλεισε προς τα μέσα και με άψογο πλασέ, έστειλε την μπάλα στη δεξιά γωνία και στο πλαϊνό δίχτυ για το τελικό 5-1.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube