Οι μέρες του Βασίλιε Μίτσιτς στην Οκλαχόμα μπορεί να είναι… μετρημένες. Ο Σέρβος γκαρντ πήρε τη μεγάλη απόφαση το περασμένο καλοκαίρι, αφήνοντας την Ευρώπη και την Εφές όπου ήταν… βασιλιάς, για να αγωνιστεί στο ΝΒΑ.

Ωστόσο, η μέχρι τώρα παρουσία του στους Θάντερ δεν κρίνεται τόσο ικανοποιητική και από τις δύο πλευρές. Ο 29χρονος δεν έχει βρει τον ρόλο του στην ομάδα από την Οκλαχόμα, η οποία σύμφωνα με το «Hoopshype» φέρεται διατεθειμένη να τον παραχωρήσει με ανταλλαγή με την πρώτη… ευκαιρία που θα παρουσιαστεί.

Όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα, οι Θάντερ πιστεύουν περισσότερο στον ρούκι τους Κέισον Γουάλας και έτσι ο Βασίλιε Μίτσιτς, μαζί με τον Ντάβις Μπερτάνς είναι από τα φαβορί για να παραχωρηθούν με ανταλλαγή.

Στο μεταξύ, για τον Σέρβο γκαρντ ενδιαφέρθηκαν κάποια στιγμή μέσα στη σεζόν κι άλλες ομάδες του ΝΒΑ, όπως οι Σικάγο Μπουλς, οι οποίοι χρειάζονται ακόμη έναν παίκτη στον «1».

Ο Μίτσιτς υπέγραψε αυτό το καλοκαίρι συμβόλαιο διάρκειας τριών ετών με τους Θάντερ, έναντι 23,5 εκατ. δολαρίων, ενώ βάσει της συμφωνίας η ομάδα από την Οκλαχόμα δεν έχει το δικαίωμα να τον παραχωρήσει με ανταλλαγή μέχρι τις 15 Δεκεμβρίου.

Μέχρι στιγμής, ο 29χρονος έχει παίξει μόλις σε οκτώ ματς με τους Θάντερ, με περίπου 12 λεπτά συμμετοχής, έχοντας κατά μέσο όρο 3,4 πόντους και 2,8 ασίστ.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube