Για την εκπλήρωση ενός μεγάλου ονείρου με τη συμμετοχή της Ελλάδας στους Ολυμπιακούς Αγώνες μίλησε ο Ντίνος Μήτογλου.

Ο φόργουορντ της Εθνικής στάθηκε στο πώς ήρθε η πρόκριση, στη νοοτροπία που υπάρχει εντός της ομάδας, αλλά και στο όνειρο για την κατάκτηση ενός μεταλλίου.

«Η Εθνική Ομάδα είχε να πάει 16 χρόνια σε Ολυμπιακούς Αγώνες. Είναι μεγάλη επιτυχία, ζούμε ένα όνειρο και είμαστε διψασμένοι να πετύχουμε κάτι παραπάνω. Ο δρόμος μας δεν τελειώνει εδώ, καθώς γνωρίζουμε ποιοι είμαστε και πόσο ποιοτική ομάδα έχουμε, αλλά σίγουρα όλοι μας εκπληρώνουμε ένα μεγάλο όνειρο με τη συμμετοχή στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Θέλουμε να το χαρούμε αυτή τη στιγμή και να ξαναπιάσουμε στις επόμενες μέρες δουλειά, ώστε να φτάσουμε ακόμη πιο ψηλά. Το όνειρό μας, εφόσον συνεχίσουμε να δουλεύουμε τόσο καλά και να είμαστε προσγειωμένοι, με χαμηλά το κεφάλι, μπορεί να είναι ακόμη κι ένα μετάλλιο
», είπε αρχικά και συνέχισε:

«Θεωρώ, ότι φτάσαμε στην πρόκριση χάρη στην αύρα και την νοοτροπία νικητή, που είχαμε. Αγωνιστικά έχουμε πολλές επιλογές στην άμυνα και την επίθεση, ακουμπώντας την μπάλα μέσα και έξω. Έχουμε κορμιά, έχουμε μέγεθος, έχουμε πολλά στοιχεία στο παιχνίδι μας, που μπορούν να μας φέρουν ψηλά στους Ολυμπιακούς Αγώνες», ενώ ρωτήθηκε και για το κομμάτι της προετοιμασίας πριν από το Προολυμπιακό τουρνουά:

«Η προετοιμασία μας δεν ήταν εύκολη, καθώς είχαμε λίγες μέρες μπροστά μας και ο κόουτς είχε να διαχειριστεί διάφορες καταστάσεις. Το πιο σημαντικό, όμως, είναι ότι έχουμε μια εξαιρετική χημεία κι έχουμε μια νοοτροπία νικητή. Ο κόουτς μας όρισε τους στόχους από την πρώτη μέρα και εμείς τους πετύχαμε».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Πρόβλημα με την τάση του ρεύματος στα «Δύο Αοράκια» στον τελικό των γυναικών

Φοβερή Ερντέμ, πανηγύρισε τρίποντο από παίκτριά της, προτού καν εκείνη «σηκωθεί» για το σουτ!

Πετρίδης: «Οι ψηλοί του Παναθηναϊκού στον τελικό και το σενάριο του small-ball από τον Αταμάν»

Ζέρβας: «Περιμένει περισσότερα από Φουρνιέ ο Ολυμπιακός, πρέπει να εκμεταλλευτεί και τους ψηλούς του»

Οι διαιτητές και οι κομισάριοι του τελικού του Κυπέλλου Γυναικών

Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός: Δρακόντεια μέτρα για τον μεγάλο τελικό

Παναθηναϊκός AKTOR-Ολυμπιακός: Λαβωμένοι, αλλά και «διψασμένοι» για τον πρώτο τίτλο του 2025 οι «αιώνιοι»!

Μπράουν: «Nα χαρίσουμε σόου στον κόσμο»

Παπαπέτρου: «Να νιώσουμε την πίεση ενός ντέρμπι αιωνίων - Παιχνίδι θέλησης και δυνάμεων»

Αταμάν: «Εμείς δεν κλαίμε ποτέ για τις απουσίες - Αν ο Μπαρτζώκας φοβάται για αυτές, είναι ένα πλεονέκτημα για μας»