Ήρθε η ώρα και για τον Βασίλιε Μίσιτς να περάσει την άλλη μεριά του Ατλαντικού και να αγωνιστεί στον μαγικό κόσμο του ΝΒΑ.

Ο σπουδαίος Σέρβος, μετά από πέντε χρόνια στην Εφές με την οποία κατέκτησε την Euroleague δυο σερί σεζόν, θα ενταχθεί στους Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ βρίσκοντας ένα συμβόλαιο της τάξης των 23.5 εκατ. δολαρίων για τα επόμενα τρία χρόνια,

Έτσι με ένα μήνυμα του μέσω του instagram, o Μίσιτς αποχαιρέτησε την Εφές και τους οπαδούς της, υπογραμμίζοντας ότι θα είναι για πάντοτε παιδί του συλλόγου, ενώ κλείνοντας άφησε ανοικτό το παράθυρο της επιστροφής.

Αναλυτικά το «αντίο» του Μίσιτς στην Εφές:

«Μετά από πέντε υπέροχα χρόνια στην Εφές, έφτασε η στιγμή του αποχωρισμού. Δεν έχω λόγια να εκφράσω πόσο πολύ αγάπησα κάθε στιγμή σε αυτό το κλαμπ και πόσο ευγνώμων νιώθω ως μέλος της Αναντολού Εφές. Θέλω να ευχαριστήσω όλα τα μέλη του συλλόγου, προπονητές, ιατρικό επιτελείο, όλους τους συμπαίκτες μου και φυσικά τους φιλάθλους που με βοήθησαν να πετύχω τους προσωπικούς μου στόχους και να κάνω τα όνειρά μου πραγματικότητα. Από τα βάθη της καρδιάς μου σας ευχαριστώ και σας αγαπώ. Για πάντα παιδί της Αναντολού Εφές. Τα λέμε σύντομα».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube