Το μεγαλύτερο ευρωπαϊκό... σίριαλ του φετινού καλοκαιριού στην Ευρωλίγκα έλαβε και επίσημα τέλος το απόγευμα της Πέμπτης (03/08), με την Αρμάνι Μιλάνο να ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Νίκολα Μίροτιτς για τα επόμενα τρία χρόνια!

Ο Μαυροβούνιος φόργουορντ που είχε αποτελέσει «Μήλον της Έριδος» για πολλές ευρωπαϊκές ομάδες, μεταξύ άλλων του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού, πήρε την απόφαση να αποδεχθεί την πρόταση του ιταλικού συλλόγου και τα 5 εκατομμύρια ευρώ για τα πρώτα δύο χρόνια!

Στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης των πρωταθλητών Ιταλίας, ο 33χρονος άσος εμφανίστηκε ιδιαίτερα χαρούμενος με το νέο κεφάλαιο της καριέρας του, ενώ παράλληλα, εξέφρασε και την ανυπομονησία του για τη νέα σεζόν!


Αναλυτικά οι δηλώσεις του Νίκολα Μίροτιτς:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που αποτελώ μέλος της σπουδαίας οικογένειας της Αρμάνι Μιλάνο και θέλω να βοηθήσω αυτόν τον εξαιρετικό οργανισμό. Θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για να επιστρέψω την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν ο κ. Αρμάνι και ο κ. Ντελ' Όρκο.

Επίσης, είμαι πολύ χαρούμενος που θα παίξω ξανά για τον κόουτς Μεσίνα, τον οποίον είχα συναντήσει όταν ήμουν ένας νέος παίκτης. Είμαι σίγουρος πως όλοι θα απολαύσουμε αυτή τη σεζόν και θα κάνουμε περήφανο τον κόσμο μας».


ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube