Ξανά εκτός Ιταλίας ενδέχεται να δουλέψει ο Αντρέα Στραματσόνι.

Ο πρώην προπονητής του Παναθηναϊκού, που παραμένει άνεργος από το περασμένο φθινόπωρο, όταν και έφυγε από τη χώρα μας και το «τριφύλλι», βρίσκεται σε επαφές με τη Σπάρτα Πράγας!

Όπως γράφουν οι συμπατριώτες του Ιταλού κόουτς, οι Τσέχοι θεωρούν τον 41χρονο κατάλληλο για την επόμενη σεζόν, ώστε να επιστρέψει η ομάδα της τσέχικης πρωτεύουσας στην κορυφή, έπειτα από τέσσερα χρόνια, με αποτέλεσμα να τον έχουν πολύ ψηλά στη λίστα τους, για αντικαταστάτη του -υπ' ατμόν- Πετρ Ράντα.

Φέτος, δε, η Σπάρτα βαδίζει από το κακό στο χειρότερο, καθώς βρίσκεται στο -15 από την πρωτοπόρο Σλάβια, ενώ κινδυνεύει να μείνει ακόμη και εκτός Ευρώπης!

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ασταθής απόκρουση του Λαφόν στο 1-0 της Γκαμπόν επί της Ακτής Ελεφαντοστού

Το πρώτο μήνυμα του Ρομπέρτο Κάρλος μετά την επέμβαση στο Σάο Πάολο

Λέο Ζαμπά: Τιμωρήθηκε με 4 χρόνια αποκλεισμό από το ποδόσφαιρο για χρήση παράνομων ουσιών

Πανηγυρική πρόκριση με 3/3 η Αλγερία - Νίκησε το Σουδάν, αλλά το πήρε... μαζί του στους «16» η Μπουρκίνα Φάσο!

«Θέλω να το αγοράσω»: Η συγκλονιστική εξομολόγηση του Μόντριτς για τον πόλεμο, τον παππού του και το καμμένο πατρικό!

Πούλησε 19χρονο εξτρέμ στην Άστον Βίλα για 10 εκατ. ευρώ η Γκρέμιο!

Νοσηλεύεται στη Βραζιλία με καρδιακό πρόβλημα ο Ρομπέρτο Κάρλος

«Κανένα ενδιαφέρον της Κοπεγχάγης για Λιούμπιτσιτς»

Επίδειξη δύναμης και πρωτιά για τη Σενεγάλη - Στους «16» και η Λαϊκή Δημοκρατία του Κονγκό με το Μπενίν

Έμεινε εκτός αποστολής στο ματς της Νιγηρίας λόγω προβλήματος στον μηρό ο Ντέσερς