Με τα καλύτερα λόγια για τον Εργκίν Αταμάν μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξή του ο Τόμισλαβ Μιγιάτοβιτς.

Ο προπονητής της Αναντολού Εφές μίλησε στο «Basketnews» και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον άλλοτε μέντορά του στον τουρκικό σύλλογο, όταν και ήταν βοηθός του τεχνικού Τούρκου τεχνικού του Παναθηναϊκού, με τον οποίο και πανηγύρισε μαζί τις back to back Ευρωλίγκες!

Ο Κροάτης τεχνικός της Εφές δήλωσε πως ήταν τιμή του να μάθει τα μυστικά του επαγγέλματος στο πλευρό του Αταμάν, ενώ, τόνισε πως με τη δουλειά του στον τουρκικό σύλλογο θέλει να τον κάνει περήφανο!


Για την Αναντολού Εφές: «Έπρεπε να αντικαταστήσουμε κάποιους εξαιρετικά σημαντικούς παίκτες που είναι αξιοσημείωτα ονόματα στην ιστορία της Euroleague, όπως ο Τιμπόρ Πλάις και ο Γοίλ Κλάιμπερν. Ο Ταϊρίκ Τζόουνς πήγε στην Παρτιζάν και ο Μάικ Ντοουμ πήγε στον Ερυθρό Αστέρα. Με τη βοήθεια του προέδρου μας όμως. του διοικητικού συμβουλίου και του γενικού διευθυντή, μπορέσαμε να τους αντικαταστήσουμε με εξαιρετικά πεινασμένους και πολύτιμους παίκτες που θα συμβάλουν σημαντικά στην επιτυχία. Η Euroleague έχει γίνει μια σούπερ ενδιαφέρουσα αγορά για όλους. Είμαστε περήφανοι, χαρούμενοι και υπεύθυνοι γιατί πρέπει να προστατεύσουμε το όνομα της ομάδας που έχει ανέβει. Είναι μια τεράστια ιστορική κληρονομιά και βάρος την οποία προσπαθούμε να την διδάξουμε στους νέους μας παίκτες.Πολλοί νέοι Ευρωπαίοι παίκτες έχουν στραφεί στο NCAA. Έμπειροι και ταλαντούχοι παίκτες του NBA από την άλλη, όπως οι Τζόρναντ Νουόρα, Τσέντι Όσμαν, Ομέρ Γιουρτσέβεν και Evan Fournier, επιστρέφουν στην Ευρώπη.

Ειλικρινά, θέλουμε να επικεντρωθούμε στο να πηγαίνουμε βήμα προς βήμα. Είμαστε πολύ χαρούμενοι με την ομάδα μας, τα παιδιά μας και την προσπάθειά μας. Θα θέλαμε να συνεχίσουμε να εξελισσόμαστε με αυτόν τον τρόπο και να εκμεταλλευτούμε κάθε ευκαιρία.

Μπόρεσα και είχα την τύχη να δουλέψω δίπλα σε μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα στην ιστορία του ευρωπαϊκού μπάσκετ. Για μένα, η Εφές είναι κάτι περισσότερο από μια ομάδα. Μετά από περισσότερα από 15 χρόνια, είναι μια οικογένεια. Πραγματικά συμμετέχω σε κάθε πτυχή της ομάδας. Είμαι πολύ περήφανος που κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ για αυτήν την οικογένεια».


Για τον Εργκίν Αταμάν: «Είμαστε σε συνεχή επαφή. Είναι ένας φίλος με χρυσή καρδιά που όλοι αγαπούν. Νιώθω πολύ περήφανος και τυχερός που μπορώ να αποκαλώ τον εαυτό μου φίλο ενός τόσο σπουδαίου ανθρώπου, ήταν τεράστια τιμή να μάθω από έναν προπονητή σαν αυτόν. Είναι ο τύπος που έφερε όλους αυτούς τους καταπληκτικούς τίτλους και τα επιτεύγματα. Ελπίζω να τον κάνω περήφανο τα επόμενα χρόνια».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube