Τις ηχηρές μεταγραφές παικτών που θέλουν να εξασφαλίσουν την παρουσία τους στο Μουντιάλ της Βραζιλίας με τη φανέλα της πατρίδας τους παρουσίασε η FIFA, με αυτή του Κώστα Μήτρογλου να ξεχωρίζει.

Η Παγκόσμιο ομοσπονδία ποδοσφαίρου αναφέρεται στον πρώην επιθετικό του Ολυμπιακού ως: «Ο Έλληνας άσσος επιθετικός, Κώστας Μήτρογλου, ο οποίος πέτυχε τρία γκολ σε δύο ματς προκριματικών για το Μουντιάλ, έκανε μια ακριβή μεταγραφή στην Πρέμιερ Λιγκ με τη Φούλαμ».

Οι μεταγραφές που ξεχωρίζει επίσης είναι αυτή του Χουάν Μάτα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ απ’ την Τσέλσι χαρακτηρίζοντας την «μεταγραφή ρεκόρ», όπως και αυτή του Αλγερινού Φαούζι Γκουλάμ απ’ την Σεντ Ετιέν στην Νάπολι.





Το βλέμμα του στο Μουντιάλ, σύμφωνα με την FIFA έχουν και ο Αμερικανός Μίκαελ Μπράντλει με τον Άγγλο Ζερμέν Ντεφόε, οι οποίοι πληρώθηκαν… «χρυσάφι» για να αγωνιστούν στο αμερικάνικο πρωτάθλημα με τη φανέλα του Τορόντο.



Μια θέση στην Εθνική Κροατίας ψάχνει ο Νίκιτς Γέλαβιτς, ο οποίος πήγε απ’ την Έβερτον στη Χαλ, προκειμένου να την «επισφραγίσει».



Στη Βραζιλία με το Βέλγιο θέλει να πάει ο Κέβιν Ντε Μπρούιν, ο οποίος πήρε μεταγραφή στην Βόλφσμπουργκ για να έχει μια θέση στην αρχική 11άδα, κάτι που δεν απολάμβανε στη θητεία του στην Τσέλσι.



Με την λάμψη της πόλης του φωτός θέλει να ταξιδέψει στην Βραζιλία ο Γιόχαν Καμπάιγ, ο οποίος έφυγε απ’ την Νιούκαστλ για τα «μάτια» της Παρί Σεν Ζερμέν.



Ο δανεισμός του Λασίνα Τραορέ στην Έβερτον απ’ την Μονακό –η οποία τον αγόρασε απ’ την Ανζί- θέλει να γίνει το εισιτήριο του για το Μουντιάλ.



Επιμέλεια: Εύα Ζαχαριουδάκη

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube