Με στόχο την προστασία της ταυτότητας, αλλά και την ενίσχυση της εξωστρέφειας του ελληνικού ξυδιού, εκσυγχρονίζεται η νομοθεσία που διέπει την παραγωγή και τη διάθεση του προϊόντος στη χώρα μας.
Ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Γιώργος Καρασμάνης κατέθεσε σχετική τροπολογία στη Βουλή με την οποία:
- Αίρονται ορισμένοι αδικαιολόγητοι περιορισμοί στην παραγωγή και τη διάθεση του ξυδιού και παράλληλα
- για πρώτη φορά τίθεται ένα σαφές και σύγχρονο πλαίσιο λειτουργίας των επιχειρήσεων οξοποιίας.
Διαβάστε περισσότερα στο www.driveandtravel.gr