Ένα ακόμα αρνητικό ρεκόρ, πέρα από τις τρεις συνεχόμενες, ακόμα αρχαιότερο, κατέρριψε με την ήττα του στην Τούμπα ο Ολυμπιακός. Συγκεκριμένα τη σεζόν 1984-85 από την 11η μέχρι και την 13η αγωνιστική είχε κάνει ξανά τρεις απανωτές ήττες χωρίς να σκοράρει. Στις 23/12/1984 ηττήθηκε από την Δόξα Δράμας 1-0 για την 11η αγωνιστική, στις 30/12/1984 έχασε από την ΑΕΚ, ενώ και στην πρώτη αγωνιστική του νέου χρόνου ηττήθηκε από τον Απόλλωνα Καλαμαριάς με 2-0. Δηλαδή πέρασαν 32 χρόνια και 2 μήνες ακριβώς για να του συμβεί κάτι ανάλογο.

Το απίστευτο της ιστορίας είναι πως τα σκορ ήταν ακριβώς ίδια, με τα φετινά, αλλά και η σειρά. Δηλαδή εκτός ήττα 1-0, εντός ήττα 1-0 και εκτός ήττα πάλι 2-0 σε αυτό σερί, με την ΑΕΚ ν’ αποτελεί κοινό σημείο αναφοράς σε αυτά τα αρνητικά σερί.

Με έξι διαφορετικές ομάδες έχει σκοράρει στην καριέρα του ο Δημήτρης Παπαδόπουλος. Ο 35χρονος στράικερ έχει σκοράρει με όλες τις ομάδες της Σούπερ Λίγκας, τη φανέλα των οποίων έχει φορέσει, πλην του Λεβαδειακού κόντρα στον οποίο σκόραρε χθες. Ο Δημήτρης Παπαδόπουλος που έχει συνολικά 89 γκολ (87+2) έχει σκοράρει με τη φανέλα του Παναθηναϊκού, του ΠΑΟΚ, του Πανθρακικού, του Ατρόμητου, του Αστέρα, αλλά και του Παναιτωλικού.

Τα 65 γκολ για πρωτάθλημα, συμπεριλαμβανομένων και των πλέι-οφ, έφτασε ο Μάρκους Μπεργκ που σημείωσε 6ο χατ-τρικ, ενώ έχει ακόμα ένα πενταρέ και ένα καρέ στην καριέρα του με τους «πράσινους» με το εντυπωσιακό νούμερο των 87 τερμάτων σε 141 συμμετοχές.

Επιμέλεια:Κώστας Μιαούλης

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube