Όμορφη μέρα η Τετάρτη (11/3) στον Παναθηναϊκό! Ο… συναγερμός για τους Τζέιμς Γκιστ και Αντώνη Φώτση έληξε και έτσι αμφότεροι αναμένεται να ταξιδέψουν στο Κάουνας για την αναμέτρηση με τη Ζαλγκίρις!

Ο Αμερικανός φόργουορντ ξεπέρασε πλήρως το πρόβλημα που είχε στον προσαγωγό και γι' αυτό ακολούθησε κανονικά το πρόγραμμα με την υπόλοιπη ομάδα. Από την άλλη, ο «Batman» έκανε ατομικό, λόγω του αιματώματος στο γόνατο που αποκόμισε από το ματς με τον ΠΑΟΚ, ωστόσο η κατάστασή του δεν εμπνέει καμία ανησυχία.

Η αποστολή του «τριφυλλιού» αναχωρεί το πρωί της Πέμπτης (12/3, 7:05) με προορισμό τη Φρανκφούρτη, όπου στη συνέχεια θα μεταβεί στο Κάουνας.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Δεν μπορούν να περιμένουν οι οπαδοί του Παναθηναϊκού: Γεμάτο το πέταλο των οργανωμένων 1,5 ώρα πριν το τζάμπολ!

Παναθηναϊκός-Εφές: Χωρίς αλλαγές στο Game 2 οι 12άδες των δύο ομάδων

Το βίντεο του Ολυμπιακού από τη βράβευση του Ζάρκο Πάσπαλι στο κατάμεστο ΣΕΦ!

Χεζόνια: «Δεν ήμασταν προετοιμασμένοι για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό»

Η ανάρτηση του Φασούλα για την Ευρωλίγκα του 1997: «Δεν ξεχνιέται αυτή η μέρα - Εμπρός για τον φετινό τίτλο»

Ευρωλίγκα: Με μπόλικη ελληνική παρουσία και Γιουρτσεβέν στην κορυφή το Top-10 των Game 1!

Θέμα στη Marca η τρέλα των φίλων του Ολυμπιακού στο ΣΕΦ για τον Μεντιλίμπαρ!

Ταβάρες: Έκανε παράπονα για τη διαιτησία αλλά παραδέχθηκε την ανωτερότητα του Ολυμπιακού

Ματέο: «Δεν θέλω να πω κάτι χαζό για τους διαιτητές, εμείς δεν παίξαμε καλά»

Καμπάτσο: «Πρέπει να παίξουμε πιο δυνατά και καλύτερα στην επίθεση»