Απομακρύνεται το ενδεχόμενο να κινηθεί για παίκτη από τις αγορές της λατινικής Αμερικής η ΑΕΚ. Μπορεί ο Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς να εντόπισε αρκετές ενδιαφέρουσες περιπτώσεις στα ταξίδια του, κυρίως στη Βραζιλία, ωστόσο υπάρχουν σοβαρά εμπόδια για την ολοκλήρωση κάποιας συμφωνίας.

Για τους περισσότερους στόχους υπάρχει «ασάφεια» όσον αφορά στο καθεστώς… ιδιοκτησίας τους, αφού εμπλέκονται όχι μόνο οι ομάδες τους, αλλά επίσης μάνατζερ και εταιρείες εκτοξεύοντας το κόστος σε δυσθεώρητα επίπεδα. Εξάλλου, ο Λούκα της Κρισιούμα, που φάνταζε ως ο μεγάλος στόχος της «Ένωσης», υπέστη ρήξη έσω πλαγίου και θα λείψει από τα γήπεδα για τουλάχιστον δύο μήνες και ο συγκεκριμένος τραυματισμός έρχεται να προστεθεί στο ήδη βεβαρημένο ιατρικό του ιστορικό.

Όλα δείχνουν πως η ΑΕΚ θα στραφεί σε πιο «ασφαλείς» και πιθανότατα οικονομικά προσιτές επιλογές από την Ευρώπη. Ο Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς, που γνωρίζει άριστα την αγορά της Ισπανίας, έχει ήδη ζητήσει από ατζέντηδες να του προτείνουν παίκτες από τη χώρα, δίχως να αποκλείεται να στραφεί κι αλλού. Άλλωστε «λαβράκια» έχει βρει και σε άλλες χώρες, όπως τους Γιόχανσον (Σουηδία), Μπαρμπόσα και Σιμόες (Πορτογαλία).

Εξελίξεις στα μεταγραφικά (και όχι μόνο) θα υπάρχουν με την επιστροφή, σήμερα, του Δημήτρη Μελισσανίδη από το εξωτερικό.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Καλαμάτα-Κηφισιά: Φρούριο το γήπεδο - Κλειστοί όλοι οι δρόμοι που το περιβάλουν!

Καλαμάτα: Ντόπες του κόσμου στους παίκτες πριν τον τελικό ανόδου!

Τα εισιτήρια του ΑΕΚ Β - Asteras AKTOR B

Ηρακλής: «Ευχόμαστε στον κ. Λουκίνα στην επόμενη ομάδα του αντί για μπόνους να του δίνουν τόκους»

ΑΕΛ: Φιέστα ανόδου το Σάββατο - Απονομή, πάρτι στην κεντρική πλατεία της Λάρισας και μηχανοκίνητη πορεία

Το κάλεσμα των οργανωμένων της Καλαμάτας για τον τελικό με την Κηφισιά!

Οι οδηγίες της Καλαμάτας στον κόσμο: «Ακολουθήστε τα παρακάτω για την ασφαλή και ομαλή διεξαγωγή του αγώνα»

Παμλίδης: «Όλη η Καλαμάτα ζει και αναπνέει για την άνοδο - Το οφείλουμε στην πόλη και νομίζω ήρθε η ώρα»

Γιάννης Πασσάς στο sport-fm.gr: «Πίστεψα στην άνοδο της ΑΕΛ από την πρώτη μέρα - Καθοριστική η έλευση του Βοσνιάδη»

Καλαμάτα-Κηφισιά: O Ευαγγέλου διαιτητής στον τελικό ανόδου

TAGS: A.E.K.