Το όραμά του για μια ΑΕΚ που θα είναι υπόδειγμα στο γήπεδο -αλλά και στην εξέδρα- εξέφρασε στους οργανωμένους οπαδούς ο Δημήτρης Μελισσανίδης.

Στην επίσκεψή του στο ίδρυμα προσφυγικού ελληνισμού στο Μενίδι, ο «τίγρης» συναντήθηκε με τη νέα ηγετική ομάδα της ORIGINAL και οπαδούς από την περιοχή.

Και στην περίπου δίωρη κουβέντα τους αναφέρθηκε σε όλα τα ζητήματα που απασχολούν την ΑΕΚ: Από το νέο γήπεδο, την ομάδα που θα φτιαχτεί, αλλά και τη στάση που κατά τον ίδιο πρέπει να έχει η εξέδρα.

Καταρχάς λοιπόν ο Μελισσανίδης ξεκαθάρισε ότι πρόθεσή του είναι ν’ αλλάξει τα πάντα στην ΑΕΚ. Να κάνει στην άκρη τη μιζέρια του παρελθόντος. Να οργανώσει την ομάδα. Να την ξανακάνει «όπως την ξέρουμε όλοι» και να ηγηθεί της προσπάθειας να φτιάξει «τον ναό της στη Νέα Φιλαδέλφεια, όπως τον ονειρεύεται ο κόσμος».

Όπως δεσμεύτηκε όμως ότι αυτός κι οι συνεργάτες του θα κάνουν τα πάντα για μια ΑΕΚ που θα διαφέρει, το ίδιο ζήτησε να γίνεται και από τους οπαδούς στην εξέδρα. Με τη γνωστή στήριξη στην ομάδα, με απόλυτη ενότητα, με ατμόσφαιρα που θα ζηλεύουν όλες οι άλλες ομάδες και φυσικά χωρίς κόντρες και έκτροπα που σημειώθηκαν στο παρελθόν.

Οι οπαδοί, απ’ την πλευρά τους, παραδέχθηκαν πως έγιναν λάθη στο παρελθόν. Αφού εξήγησαν ωστόσο ότι αυτά οφείλονταν στην αγανάκτηση του κόσμου από την κατάσταση που είχε φτάσει η ομάδα, τόνισαν ότι πλέον η σελίδα έχει γυρίσει και όλοι είναι διατεθειμένοι να στηρίξουν όσο μπορούν την ΑΕΚ για να επιστρέψει εκεί που αξίζει.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube
TAGS: A.E.K.