Η αντίδραση της συντριπτικής πλειοψηφίας των Ελλήνων φιλάθλων, των παικτών της Εθνικής, των δημοσιογράφων, της προσωρινής διοίκησης της ΕΠΟ, αλλά και της κυβέρνησης και συνολικά, του πολιτικού κόσμου, για τα όσα προκάλεσαν 100 (γιατί παραπάνω ΔΕΝ ήταν και ΔΕΝ είναι ποτέ) φασίστες στο «Γ. Καραϊσκάκης», δεν πέρασαν απαρατήρητα από τα βοσνιακά ΜΜΕ, που αρχίζουν σιγά σιγά να ρίχνουν τους τόνους, εν όψει και της αναμέτρησης του Ιουνίου, στη Ζένιτσα.

Χαρακτηριστικά, μία από τις μεγαλύτερες αθλητικές ιστοσελίδες της χώρας, η ''sportsport.ba'', που είχε απεσταλμένους στην Αθήνα, προκειμένου να καλύψουν την αναμέτρηση με την Εθνική μας ομάδα, γράφει αυτό ακριβώς: Ότι η συντριπτική πλειοψηφία των Ελλήνων έχει σπεύσει να καταδικάσει όσα έγιναν στο «Γ. Καραϊσκάκης» και δεν ήταν παραπάνω από 100 οι «γυμνοσάλιαγκες», όπως τους χαρακτηρίζει, που προκάλεσαν όσα προκάλεσαν στο Φάληρο…

Συγκεκριμένα, δε, αναφέρεται στο εμετικό πανό που «σηκώθηκε», με αναφορά -στα σέρβικα- στη σφαγή της Σρεμπρένιτσα και θυμάται τους οπαδούς του… Ατρομήτου!

Γιατί; Διότι, προ διετίας, στο παιχνίδι της ομάδας του Περιστερίου με το Σαράγιεβο, για τον προκριματικό γύρο του Europa League, φίλοι της ελληνικής ομάδας είχαν «σηκώσει» πανό για το έγκλημα πολέμου του 1995, το οποίο έγραφε: «Τα θύματα της Σρεμπρένιτσα δεν θα ξεχαστούν ποτέ».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube