Εξαπέλυσε βόμβες ο Μπενζαμέν Μεντί, κατά τη διάρκεια συνέντευξής του στην «Telegraph». Ο Γάλλος αμυντικός μίλησε για πρώτη φορά ανοιχτά, σχετικά με τις καταγγελίες που τον βάραιναν σχετικά με βιασμό διάφορων γυναικών σε πάρτι που έκανε στο σπίτι.

Ο Μεντί ενέπλεξε αρκετούς ποδοσφαιριστές, χωρίς επί της ουσίας να τους κατονομάσει αλλά… έδειξε τουλάχιστον έναν από αυτούς. Τον Κάιλ Γουόκερ, λέγοντας πως ο αρχηγός της Σίτι ήταν ανάμεσα στους συμπαίκτες του που συμμετείχαν στα πάρτι και είχαν σχέσεις με γυναίκες.

Σημείωσε δε, πως μόνο ο ίδιος έφτασε τελικά να κατηγορηθεί, με αποτέλεσμα η αγγλική ομάδα να διακόψει το συμβόλαιό του. Κάτι που τον έκανε να μην έχει χρήματα να πληρώσει τη διατροφή του παιδιού του και αναγκάστηκε να δανειστεί από τους Στέρλινγκ, Μαχρέζ και Σίλβα για να τα βγάλει πέρα…

«Πολλοί παίκτες της πρώτης ομάδας της Μάντσεστερ Σίτι, συμπεριλαμβανομένου του αρχηγού της ομάδας, ήταν παρόντες στα πάρτι που διοργάνωνα. Όλοι πίναμε αλκοόλ. Όλοι είχαμε περιστασιακές σχέσεις με γυναίκες. Όλοι παραβιάσαμε τους περιορισμούς του Covid-19. Αυτό δεν δικαιολογεί τη συμπεριφορά μου, αλλά αισθάνομαι ότι είναι άδικο η Μάντσεστερ Σίτι να με ξεχωρίζει με τον τρόπο που επέδειξε», αναφέρει σε απόσπασμα της συνέντευξης ο Γάλλος μπακ.

«Η διαφορά μεταξύ εμένα και των άλλων παικτών της Μάντσεστερ Σίτι είναι ότι εγώ κατηγορήθηκα ψευδώς για βιασμό και ταπεινώθηκα δημόσια…», τονίζει χαρακτηριστικά.

Ο μηνιαίος μισθός των 500 χιλ. λιρών του Μέντι παρακρατήθηκε από τη Μάντσεστερ Σίτι μετά την καταγγελία που απευθύνθηκε εις βάρος του το 2021. Το συμβόλαιό του έδειχνε επίσης ότι θα λάμβανε 900 χιλ. λίρες για τη συμμετοχή του στο 60% των αγώνων, ένα μπόνους 1 εκατ. εάν η Μάντσεστερ Σίτι κατακτούσε το Champions League και μια ετήσια πληρωμή 1,2 εκατ. λιρών στην εταιρεία δικαιωμάτων εικόνας του.

«Δυσκολεύτηκα να πληρώσω τη διατροφή του παιδιού μου όταν Μάντσεστερ Σίτι σταμάτησε να με πληρώνει. Ένιωσα απαίσια… Ο Ραχίμ Στέρλινγκ, ο Μπερνάρντο Σίλβα και ο Ριγιάντ Μαχρέζ μου δάνεισαν χρήματα για να με βοηθήσουν να προσπαθήσω να πληρώσω τις νομικές μου αμοιβές και να στηρίξω την οικογένειά μου», συμπλήρωσε.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

«Επαφές της αγγλικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας με Γκουαρδιόλα, μέσα στις επόμενες εβδομάδες η απάντησή του»

Γκασκόιν για Γιουνάιτεντ: «Ας γυρίσει για μία σεζόν ο Φέργκιουσον, οι παίκτες δεν σέβονται τον Τεν Χαγκ»

«Άνω κάτω» η Μάντσεστερ Σίτι λόγω της… Χρυσής Μπάλας

Daily Mail: «Ο Παναθηναϊκός θα τιμήσει το συμβόλαιο του Μπάλντοκ και θα φροντίσει την οικογένεια του»

Η εντυπωσιακή και… πολυδάπανη μεταμόρφωση του προπονητικού της Νότιγχαμ!

Αγγλία: Ο Κάρσλεϊ θέλει να αποχωρήσει από την εθνική μετά το τέλος του συμβολαίου του ως υπηρεσιακός τεχνικός

Η Φόρεστ παρουσίασε το νέο προπονητικό κέντρο – Επένδυση πολλών εκατομμυρίων

Χειροκρότησαν στη μνήμη του Μπάλντοκ και στην Τάμγουορθ: «Για πάντα ένας από εμάς»

Και επίσημα στη Μάντσεστερ Σίτι ο Ούγκο Βιάνα, παραμένει μέχρι το καλοκαίρι ο Μπεγκιριστάιν

Αποσύρθηκε στα 33 ο Μάτιπ!